in ,

A magát istennek képzelő Puzsér most éppen Tóth Gabit gyűlöli

Az MSZP-közeli pénzektől nem viszolygó Puzsér Róbert nemcsak istennek, hanem függetlennek is képzeli magát.

Az MSZP-közeli pénzektől nem viszolygó Puzsér Róbert nemcsak istennek, hanem függetlennek is képzeli magát. Az nem zavarja, hogy az összes liberális értelmiséginek hasonló tünetei vannak, mert saját univerzumában egyetlen mérce van csak: az maga Puzsér, az Isten. Csak azt lehet gondolni és érezni, amit Puzsér gondol és érez. Tóth Gabi pedig láthatóan nagyon másokat gondol és érez, mint Puzsér, amivel viszont láthatóan sok embert szólít meg pozitívan – és a magyar közélet sajátosságaiból következően sajnos egy rakás idiótát negatív értelemben is.

Tóth Gabi egy énekesnő, aki egy ideje elkezdte másképp látni a világot, mint korábban, Isten, a kereszténység felé fordult, anya lett, és ez a zenei tevékenységén is meglátszik. Korunk sajátossága, hogy manapság már Magyarországon is politikai állásfoglalással ér fel, ha valaki vallásos mer lenni, sőt, azt még nyilvánosan fel is vállalja. Menő liberális körökben a szexuális perverziók gyakorlása, esetleg pszichiátriai tünetek reklámozása a menő, és minden menő liberális egyúttal főállásban a kereszténység halálos ellensége is. Ebből következőleg az O1G-koalíció törzsközönsége, aki eddig esetleg kedvelte az énekesnő hangját, dalait, hirtelen olyan vehemenciával kezdte el gyűlölni őt a virtuális térben, hogy az eddig semlegesen népszerű művésznőt gyakorlatilag sokkolta.

 

Puzsérnak van egy műsora, amely a puzsérizmus rendszeres kifejtését szolgálja, az Önkényes mérvadó, amelynek 199-es számú adásában 41 perc után kb. 40 percig gyalázzák Tóth Gabit. A legkedvesebb része a sztorinak az volt, hogy azt a látszatot keltette Puzsér: Tóth Gabi 100 millió forintot kapott a NER-től azért, hogy ezt csinálja (ami természetesen hazugság), valamint azt is éreztette, hogy a megtérés természetes következménye az, hogy megjelenik a kereszténygyűlölők hordája és teszi a dolgát. Puzsér szerint Tóth Gabi Orbán Viktorhoz tért meg, nem is Istenhez. Puzsér tulajdonképpen bármely ember istenélményhez való jogát vonta kétségbe, ha attól a megtérő boldogabb, szerencsésebb lesz, sőt, egyenesen csak a mártírok megtérésének jogát ismerte el; a megtérés szerinte szenvedéssel kell, hogy járjon. Sőt, szinte ünnepelte, hogy Tóth Gabi megkapja azt, ami neki a liberálisok szerint jár. Puzsér érvelése szerint tulajdonképpen a kereszténység nem hiteles, egyetlen megtérés sem hiteles, mindegyik kétségbe vonható. És különben is, Tóth Gabi provokációja az egész, hergeli azokat, akik gyalázzák a kommentekben.

Hát ilyen kereszténynek lenni ma azon a Magyarországon, amelyben Puzsér szerint is jobboldali diktatúra van.

(pestisracok.hu)

Add tovább!

Hont Bandi Makinak: Péter! Miért kezdtél megint szapulni és provokálni minket?

Novák Katalin: nemcsak a nők, az egész magyar nemzet köztársasági elnöke leszek