in ,

A macskabaszó zoofil DK-s Homonnay meggyalázta Szent Istvánt és ereklyéjét

A nyíltan homoszexuális aktivista a Facebookon osztotta meg a magyarságot és a kereszténységet egyaránt sértő gondolatait.

Mindenszo.hu kommentár: az ilyet élve kéne elásni.

 


Köztudott, hogy a belpesti liberális „értelmiség” zsigerből gyűlöl mindent, ami magyar és keresztény, a DK-szimpatizáns Homonnay Gergelynek azonban a már megszokott színvonalat is sikerült alulmúlnia.

Az Erzsi nevű macskája mögé bújva politizálni próbáló Homonnay ezúttal a saját Facebook-oldalára töltött fel egy nyilvános képet, amelyhez a következő szöveget írta:

Közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét (lapulevéllel valszeg, mert akkor még nem volt WC-papír). Imádjátok! Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy bajom van a körmenettel, annak elmondom, hogy semmi bajom nincs. Egyszerűen nem megyek oda.

Kíváncsian várjuk, hogy a nyíltan homoszexuális aktivista bocsánatot kér-e a magyaroktól és a keresztényektől, amiért meggyalázta az egyik legszentebb királyukat és annak ereklyéjét.

(Horváth Tamás, 888.hu)

Salvini a bírósággal is szembemegy – nem engedi kikötni a hajókat

Hatalmas cumi: Teljes érdektelenségbe fulladt az ellenzéki előválasztás