in ,

A lukas zoknis Hadházy szerint Orbán családpolitikája kísértetiesen hasonlít Hitler családpolitikájára

Igen, valóban ezt írta a képviselő. Sőt, még a Fidesz-kormány által bevezetett mindennapi testnevelésre is talált utalást a nácik programjában.

Épp egy hete vasárnap jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a hétpontos családvédelmi akciótervét. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a közösségi oldalán osztotta meg véleményét az üggyel kapcsolatban. 

Sajnos a Führer családpolitikája kisértetiesen hasonlít a magyar kormány családpolitikájára. Korábban kaptam egy meredek fülest, miszerint Orbán politikájának alapjait Zárug Péter Farkas, G.Fodor Gábor és Boros Bánk írják, Habony vezetésével, de egyetlen útmutató alapján: ez J. Öhquist A FÜHRER BIRODALMA című könyve

– kezdi sorait Hadházy.

A politikus bejegyzésében Adolf Hitler Mein Kampf című könyvéből idéz részleteket, amelyekben igazolni látja Orbán politikájának lényegét. De a Fidesz-kormány által bevezetett mindennapi testnevelésre is talált utalást a nácik programjában. Hitler ugyanis ezt írta a testnevelés fontosságáról: „nem volna szabad egyetlen napnak sem elmúlnia anélkül, hogy a fiatalember legalább délelőtt és este egy-egy órát testileg ne iskoláznék éspedig a sport és torna valamennyi nemében.”

Az ellenzéki politikus egyébként ezzel a képpel posztolta bejegyzését:

Fotó: Mandiner

Orbán családvédelmi programjáról Annika Strandhäll svéd szociális ügyekért felelős miniszternek a ’30-as évek jutottak eszébe, a Magyar Narancs publicistájának Ceausescu. Noura Maan, a Der Standard véleményformálója rasszistának nevezte a programot, Hont András, a HVG újságírója pedig elmondta, nem támogatja a családvédelmi tervet, hiszen inkább „okos migrációs politikával, befogadással és integrálással kell az elöregedés problémáját kezelni.” 

Forrás: Mandiner.hu; Vezető kép:  Horváth Péter Gyula/PS

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Már az év végre elkészülhet az M44 első szakasza

Hatalmas szócsata a Parlamentben! – A gyáva Jakab Péter szabályosan megfutamodott Szarvas Szilveszter elől – videó