in ,

A libsik kérdezték, Orbán Viktor pedig válaszolt – Kiderült: ennyit fizet Orbán Viktor rezsire

Bedő Dávid momentumos képviselő elégedett lehet, megkapta a választ.

 

„Orbán Viktor 300 ezernél is többet fizet havonta rezsiért” – írja Facebook-oldalán Bedő Dávid momentumos képviselő, aki még november elején kérdezte a kormányfőt a parlamentben arról, hogy mennyit fizet rezsiköltségekre, valamint mekkora volt ez az összeg egy évvel ezelőtt.

„A feleségem írásban fog válaszolni önnek” – válaszolta akkor Orbán Viktor.

Bedő Dávid posztja alapján megérkezett a válasz: „Tisztelt Képviselő Úr! Itt küldöm. A budapesti házunk rezsije 2021 novemberében 55.190, 2022 novemberében 178.598 forint, a felcsúti házam rezsije pedig 2021 novemberében 47.756 forint, 2022 novemberében 121.973 forint volt” – írta Orbán Viktor.

 

(mandiner.hu)

  

 

 

További híreink:
Itt van még egy elmélet, miért kellett kivezetni a benzinársapkát: az EU megzsarolta a kormányt az EU-s pénzekkel??Orbán Viktor elindult rendet tenni a MOL-nál: a miniszterelnök meglátogatta a MOL igazgatósági ülésétA főpolgármester miatt most minden budapesti brutálisan fizethet: húsz százalékkal emelnék a temetkezési díjakatEzeknek elment az eszük: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szembenHoppá! Élesen kritizálta az olajembargót az Osztrák SzabadságpártMeghalt a 2006-os rendőrterror egyik áldozata – Nagy Lászlóra emlékezik Pilhál Tamás: megvakították, majd kiröhögtékTovább dagad a balhé – Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményezÍme a főpolgármester munkássága: több tízmilliárdos hiány a Fővárosi Csatornázási MűveknélNesze, MOL! – A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a MolraKötter Tamásnak elege lett: az iskolában semmi helye a politikának!Még hiszünk az EU-nak? Varga Judit: maradéktalanul, határidőre teljesítettük a Bizottsággal közösen lefektetett 17 magyar vállalástOrszágos bojkottot hirdetünk a MOL ellen! Hernádi Zsolt pedig távozzon a MOL éléről!SOHA többet nem vásárolunk a MOL-nál! Mi ez az átbaszás? Reggelre Zalaegerszegen és Balassagyarmaton is hirtelen mindenhol van benzin!!!! HOGYHOGY??Orbán Viktor: mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész EurópábanOrbánnak üzent a volt szlovák kormányfő: nem Magyarországon van baj a jogállamisággal!

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Na, még egy jó olasz döntés! A Meloni-kormány csökkenti, majd eltörli az alapjövedelmet

Békén hagyhatná már Orbán Viktort – Gyurcsány most Orbán Viktort sértegeti – Ez már szánalmas