in ,

A legjobbakat vadássza le a Hálózat – Összehangolt, titkosszolgálati (nem magyar) eszközökkel próbálják levadászni a nemzeti oldal szereplőit, ujságíróit, médiáit

Célkeresztben Orbán Viktor, Bencsik András, Szilágyi Ákos, Deák Dániel

A 2022-es balliberális bukta után nem találta magát a baloldal. Sem a politika, sem a külföldi pénzekből kitartott médiája. Ám a helyzet kezd megváltozni.

Egyre szaporodnak a nemzeti oldal elleni tiltások, lejárató akciók, kamucikkek, feljelentések. A célpontok erős emberek, erős, jobboldali megmondóemberek, újságírók, hírportálok.

 

Pestisracok.hu és a Youtube

A napokban tiltotta le teljesen a youtube a pestisracok.hu csatornáját. Minden válasz, ok és kommentár nélkül, vélhetően a szólásszabadság jegyében.

 

Szilágyi Ákos a díjátadás után

Díjának átvétele után Szilágyi Ákost, a Magyar Zászló napjának atyját is megtalálta a liberális média. A korábban Bede Zsoltot egy tüntetésen lincselésre buzdító Gulyás Balázs, magát publicistának tartó propagandista provokátor írt Szilágyiról lejárató cikket.

 

Bencsik András

A Sajtóklub egyik vezéregyénisége is fő célpont. A liberális média lesi a Sajtóklubot és rácsap Bencsik minden mondatára, kiforgatva a főszerkesztő szavait. Szinte minden adás után azonnal felnyomják a műsort az NMHH-nál.

 

 

Deák Dániel

Őt is nemrég teljesen kitörölték a közösségi médiából. Oldala újraindult, de a támadások, a lejáratások nem álltak le ellene, fő célponttá vált ő is, amin nem csodálkozunk, hiszen bejegyzései hatalmas rekordokat dönt meg és a baloldal nem tud mit vele kezdeni. Hát tiltsuk le, nosza!

 

 

Orbán Viktor ellen indított általános támadást a HVG

Erről korábban itt írtunk, a kormányfő ellen is összehangolt támadás zajlik:

A HVG általános támadást indított Orbán Viktor ellen! Egy bolsevik hülyegyerek visít a HVG-n Orbán Viktor miatt – Íme Hamvay Péter, vagy ki

 

Gyurcsány Ferenc évértékelőjében megtartott fenyegetését, ami a jobboldalt illette, úgy látszik betartja.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Az Átlátszó tulajdonosa és Karácsony embere is köthető guruló dollárokhoz

 

 

Nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet az Átlátszó.hu

Megszólalt a fél százalékos párt – Tordai Bence: Az Orbán-rezsim egy kis pörsenés, egy aprócska gennyes góc – Bencus, a házadat elbontottad már????

Titkos hangfelvétel: „Gyurcsány egy bunkó paraszt”