in , ,

A kormány védi a magyarokat a járványtól, az ellenzék meg eközben autóban dudál, és újságírókat gázol el

60% közelben a Fidesz támogatottsága…

Még egy laikus, politikával nem foglalkozó ember számára is elképesztő az a tevékenység, amit egy ilyen vészhelyzetben az ellenzéki pártok, és a sajtója művel. 

Közelítsük meg egy másik irányból, miért tartunk itt. Az ellenzék véleményünk szerint akár meg is szavazta volna a védekezési törvényt, a Koronavírus törvényt, így meg is lehetett volna a 4/5-ös támogatást, de utasításra, belföldi, és külföldi utasításra végül NEM-mel szavaztak a parlamentben. Látszik hogy őket kívülről kézivezérlik, elég, ha ránézünk a nemzetközi támadásokra: CNN, EU, meg a többi külföldi liberális lap, ahova magyar balliberális újságírók írják meg cikkeiket. A támadók kilétéről remek elemzést készített az Alapjogokért Központ.

Miről van tehát itt szó? 
Gomperz (Ónody, régi SZDSZ-es motoros) konkrétan kijelentette a hvg.hu hasábjain, hogy ha az ellenzék megszavazza a Koronavírus-törvényt, akkor nem fog az értelmiség az ellenzékre szavazni többé. Ez nyílt zsarolás. Aztán jöttek a Vásárhelyi Máriák, meg a többi balliberális “gondolkodó”, megmondóember. Ergo megzsarolták a teljes ellenzéket. De miért zsarolták meg őket? Azért, mert a nemzetközi támadás már ki volt találva Magyarország ellen, amiről még akkor az ellenzéknek nem volt tudomása, a hozzájuk bekötött értelmiségnek viszont már igen: ma már látjuk a támadás elképesztő mértékét, hiszen ezt az utasítást kapta a nemzetközi sajtó “fentről”. Ez az útvonala, hierarchiája az ellenzéki működésnek. Jó, mi?

Minden olyan gyorsan történt a járvány kellős közepén, hogy most végre a folyamatok, az ellenzék működésének folyamatai teljesen átláthatóvá váltak. Ki irányít kicsodát. Meztelen a király. És ez jó.

Az ellenzék részéről ezután is szépen marad az ostoba, és logikátlan (választók akaratával szembe menő) kormány elleni tiltakozás, dudálgatás a Lánc hídnál, újságírók elütése, a parlamentben pedig a magyarok megtámadása.

Nem véletlen, hogy a Fidesz a legfrissebb felmérések szerint 60% körül áll.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Orbán Viktor: május elején már tudni fogjuk, mikor térhet vissza az életünk a normális kerékvágásba

Dopeman fetreng a röhögéstől a béna ellenzék miatt, és Orbán Viktort dicséri – Videó