in , , ,

A Kopasz oszt beszólt a baloldalnak: értitek már, hogy a nemzetközi politika nem arról szól, hogy kinek a hátsóját lehet nyalni?

Orbán Viktor első útja a Pápához vezetett.

Orbán Viktor első útja a Pápához vezetett. Novák Katalin Varsóba ment.

A német kancellár pedig csak nem merte kihagyni, hogy gratuláljon a győzelemhez. Na, most kérdezem a baloldali politikusokat, hogy értitek már?

Értitek már, hogy a nemzetközi politika nem arról szól, hogy kinek a hátsóját lehet nyalni, hanem arról, hogy ki hogyan tudja érvényesíteni a nemzete érdekeit?

Orbán Viktort azért tisztelik egész Európában, mert nyílt lapokkal játszik. Világosan kimondja, hogy minden helyzetben azt nézi, hogy mi a jó a magyaroknak, ez a legfőbb elv, az egyetlen igazodási pont. Ez adja a stabilitást a tárgyalóasztalnál.

De veletek ott a baloldalon sokkal nehezebb. Mert nektek csak olyan kicsinyes céljaitok vannak, mint a saját zsebetek megtömése és egy falatnyi mandátum megszerzése. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ehhez nem lehet igazodni, ennek mentén nem lehet tárgyalást folytatni. És ezért nem kíváncsi rátok a kutya se!

Összeszedhetitek a világ összes bukott politikusát, az összes bábot, akinek a népszerűségi indexe a gödör mélyén van, titeket akkor is csak ócska kisegítőként tartanak majd számon. Ti vagytok azok, akiket 4 évente egyszer előhúznak a kalapból a globalisták annak reményében, hogy veletek kiszolgálják a saját érdekeiket. Ennyi. Ti soha nem lesztek egyenrangú felek. Soha.
Ezt értsétek meg egy életre!

 

– írja a Kopasz oszt.

 

 

Add tovább!

Bezzeg-Németország: luxuscikknek számít lassan az étolaj Németországban

Már Mirkóczki is lemondásra szólította fel Jakabot – Videó