in

A kínok-kínját élte át hetekig – Kamera előtt szólalt meg a koronavírusban szenvedő 42 éves (!) magyar – Videó

A 42 éves Szilágyi János április 9.-én gyógyult ki a koronavírusból.

A 42 éves Szilágyi János április 9.-én gyógyult ki a koronavírusból. A férfi Ausztriában, Észak-Tirolban dolgozott és több kollégájával együtt ott kapta el a vírust. Már betegen érkezett Magyarországra és egyenesen házi karanténba került. Állapota azonban folyamatosan romlott, így pár nap után kórházba szállították kecskeméti otthonából.

 

Íme az interjú:

A férfi az ausztriai Tirolban dolgozott, itt kapta el a fertőzést. Még haza tudott jönni Magyarországra, de már a határon jelezték neki, hogy karanténba kell vonulnia. Állapota azonban folyamatosan romlott, így pár nap után kórházba szállították kecskeméti otthonából.

22 napot töltött a kiskunhalasi Semmelweis Kórház járványkórházában ez idő alatt többször volt életveszélyes állapotban. A férfi túlélte a betegséget de szavakkal leírhatatlan fájdalmakat élt át. Szerencsére három hét után meggyógyult. Mielőtt elhagyhatta a kiskunhalasi járványkórházat válaszolt a Halas Tv interjút készített vele. Szavait érdemes meghallgatni mindenkinek aki azt hiszi, hogy rá nem veszélyes a koronavírus.

(630.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

New York City-ben élek, a feleségem orvos…

Használati utasítás Tóta W. Árpádhoz