in ,

A jobboldal árulója, Dévényi elvtárs most undorodik – Mi is undorodunk – Tőle

Nézzék ezt a barmot!

Cicero az árulókról: 

„Egy nemzet képes túlélni bolond vezetőit, még az ambiciózusait is. De nem lehet túlélni a belső hazaárulást. Az ellenség a határokon kevésbé félelmetes, mert ismert és nyíltan hordja zászlaját. De az árulók határainkon belül mozognak szabadon, az ő ravasz suttogásuk átoson sikátorokon, a kormány folyosóin is hallhatók. Az áruló nem néz ki árulónak, ő a nép nyelvén beszél, a nép arcát, érveit viseli, ő az emberi természet alantasságához szól, ami minden ember szívében titkon, mélyen fekszik. Az áruló elrohasztja a nemzet lelkét, titokban, éjjel dolgozik, alattomban aláássa a nemzet pillé­reit, fertőzi a politikát, hogy ellenállni sem lehet. A gyilkos nem annyira félelmetes. Az áruló maga a pestisjárvány.” (­Cicero, Kr. e. 106.–Kr. e. 43.)

 

Dévényi István egy áruló. És a belső árulók a legaljasabbak. Dévényi elárulta a Magyar Nemzetet, beállt a g…cizős Simicska mögé, és azóta mélyen a hátsójába fúrva fejét, nyalja azt a hatalmas hátsót. Dévényi István a magyarok helyett az árulást választotta. Dévényi pont olyan mint Torkos, meg Szerető. Ócska, aljas árulók.

 

Így ír az undorodó Dévényi. Így írnak az árulók:

 

Undorodom. Nem gondoltam volna – na, jó, gondoltam, csak bíztam benne, reménykedtem, hogy nem jön el –, hogy majd szépen megérkezünk a halálkufárkodás szintjére. És tádámm, megjöttünk. A propaganda felelősei úgy döntöttek, ideje honfitársaink halálával is bizniszelni. Onnan indulunk, hogy az Operatív Törzs nem közli kedd reggelén a járványadatokat, hanem megvárja a delet, mert akkor már be lehet jelenteni Orbán Viktor hétfőre áhított óhaját, miszerint megtörtént a kétmilliomodik beoltás.

 

Mi pedig az árulóktól undorodunk.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Trombitás Kristóf: Márki-Zay Péter a magyar politikai paletta egyik legvisszataszítóbb figurája

Bayer Zsolt is undorodik az áruló Dévényi Istvántól