in ,

A Jobbikot bedarálta a Szopófantom

A szétesés szélére került a Jobbik

Csurka István a leges legelején figyelmeztetett:

A Jobbik az MSZP fiókszervezete.

 

 

Csurkának 100%-osan igaza lett! Rettentően hiányzik egy ilyen politikai vátesz a közéletből.

Vona Gábor egykori hatalomátvételével indultak el a furcsa folyamatok a Jobbikban. Mára minden választójukat becsapták. Becsapták a magyarokat, becsapták a radikális nézetű fiatalokat, a hazafiakat, azokat, akik nemzeti romantikával keresték a hozzájuk való politikai erőket. De ez volt a terv. Felépíteni egy minél nagyobb pártot, ami a valódi nemzeti erőktől (Fidesz-KDNP) és a lejáratott (magukat járatták le) balliberális erőktől elszipkázza a szavazókat, és a megfelelő pillanatban elköveti SZDSZ módjára a maga kis 180 fokos fordulatát. Fel is duzzadt egykori Fidesz és ellenzéki szavazókkal a párt 20%-ra, majd 2018-ban elindult a nagy hadművelet, külföldről  (és itthonról, a helytartók által) irányított kézivezérlés (pénz) által.

A fordulat bekövetkezett, de a végeredmény a magyarok józan többségének köszönhetően (azért mégiscsak volt 1 millió megvezetett Jobbik szavazó) nem az általuk kívánt eredményt hozta.
A nagy „gigaprodzsekt” (Simicska és a külfödi megbízóik nagy Orbán buktatási terve) áldozatává vált a Lánchíd rádió, a Magyar Nemzet, a Heti Válasz, és a Hír tv (őket még sikerült időben megmenteni) is.

A kivált, kirúgott Jobbikos renegátok pedig a Toroczkaiék által gründolt Mi Hazánk pártba menekültek. Nem mondanám, hogy ők gazemberek lennének, talán inkább csak politikai túlélők, némi lelkiismerettel és hazafisággal megfűszerezve. De hitelesnek semmiképpen sem mondhatók, hiszen miért nem a választások előtt léptek ki a Jobbikból? Hm? Na, ugye.

Volner János kizárásával – aki nem akart „kurvának állni” – pedig a Jobbik most péntek éjszaka végleg a Szopófantom áldozatává vált. És onnan már nincs menekvés. A Szopófantom örökre magával ragadta a pártot.

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

Egységben a V4-ek! – Közösen lépnek föl a V4-ek az uniós befizetések ügyében

Október 6. – Haynau rendelkezése szerint a kivégzetteket másnapig a bitófán kellett hagyni