in

A helyzet fokozódik! Újból üzembe helyezik a Dél-Pesti Centrumkórház sátorrendszerét

Újból üzembe helyezik a Dél-Pesti Centrumkórház (DPC) sátorrendszerét, amelyben a koronavírus-fertőzöttek előzetes szűrését végzik.

Budapest, 2020. szeptember 21. Bánsági László ezredes, az MH Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítõ és Továbbképzõ Intézet intézetvezetõje (j) a Dél-Pesti Centrumkórház (DPC) udvarán felállított sátorban 2020. szeptember 21-én, ahol újból üzembe helyezik a sátorrendszert. Itt végzik a koronavírus-fertõzöttek elõzetes szûrését. A sátorkomplexumot március 25-én építették fel, hogy a kórházba érkezõ betegek elõosztályozását itt végezhessék a kórház dolgozói. MTI/Koszticsák Szilárd

A Szent László Kórház telephelyén a sátorrendszer szállítását, telepítését és újbóli üzembe helyezését felügyelő Bánsági László ezredes, az MH Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet intézetvezetője hétfőn újságíróknak elmondta: a sátorkomplexumot március 25-én építették fel, hogy a kórházba érkező betegek előosztályozását ott végezhessék a kórház dolgozói.

Mint mondta, a megbetegedések számának csökkenésével a sátorrendszert már nem használta a kórház, most azonban a betegségszámok növekedésével indokolttá vált az újbóli üzembe helyezése.

(888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Megrendítő üzenet egy magyar állampolgártól: „Te, aki belefáradtál a vírushisztibe!”

Rátóti Zoltán: A kiszivárgott dokumentumból kiderült, hogy az SZFE-s tüntetéssorozat egy előre eltervezett politikai akció