in ,

A hazaáruló, gazember Ujhelyi élteti a Sargentini-jelentést

Jellemző

Ujhelyi élteti a Sargentini-jelentést

 

Amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon, akkor a magyar állampolgárokat védi a „Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben” – írta Ujhelyi István (MSZP) európai parlamenti képviselő szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A politikus Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának a nyilatkozatára reagált, aki szerint a magyar baloldal ismét részt vett egy Magyarország elleni támadásban, hiszen nemcsak a bevándorláspárti brüsszeli politikusok és a Soros-hálózat, hanem a magyar baloldal is nyakig benne van a „Soros-jelentés” elkészítésében.

Ujhelyi István azt írta: „szemben a Fidesz kommunikációs igazgatójának újabb pitiáner hazugságával”, a Radikális Európai Demokraták mozgalmának szervezésében átfogó konzultációt folytattak, amelynek eredményeként több mint tizenkétezer ember véleményét és javaslatait csatolták a Sargentini-jelentéshez annak érdekében, hogy a dokumentum minél tárgyszerűbb és objektívebb legyen. Amikor a Fidesz ezt támadja, a magyar emberek véleményét támadja – közölte.

Hozzátette: a Fidesz jobban tenné, ha befejezné a magyar nemzet megtévesztését és szembenézne saját bűneivel, ami miatt Magyarországot ismét a szégyenpadra lökték.

 

 

(forrás:demokrata.hu)

MÉG KI MERI NYITNI A SZÁJÁT? – Merkel: a migráció minden eddiginél nagyobb kihívás az EU számára

Tovább a lejtőn – Tovább csökkent az ellenzéki politikusok népszerűsége