in ,

A háttérből hatalmas erőkkel, tovább dolgoznak az Orbán-kormány megtörésén

Mindent megpróbálnak

A Fidesz-KDNP 52%-os eredménye olyan nagy arányú, hogy a háttérben dolgozó NGO-k, és azokat irányító hatalmas liberális világ-maffia még nagyobb tempóra kapcsolt. A cél, hogy Közép-Európát megtörjék. Nem, nem Kelet-Közép-Európát, nem Kelet-Európát, hanem Közép-Európát, mert mi azok vagyok! Közép-Európa.

Próbálják megtörni Orbán Viktort, és a Fidesz-KDNP-t, számos területen gőzerőre kapcsoltak.

 

EU

Kezdődött a FIDESZ-KDNP elleni brüsszeli támadással. Nagy háttérszervezésben az EPP -n belül, a SOROS NGO-k által megvásárolt és pénzelt migránsbarát pártok ki akarták zárni a Fidesz-KDNP-t a Néppártból. Nem sikerült. A nagy terv egyelőre elbukott, pedig nagy kampányfegyver volt az ellenzéknek a Fidesz elleni aljas, hátulról jövő támadás.

 

Új pártok

Most, hogy a Soros NGO-k nem folyósítanak a háttérben több pénzt a Jobbiknak, az MSZP-nek és a LMP-nek (ezt már a 2018-as bukta után eldöntötték), újabb pártokat céloztak meg, amivel majd kívülről lehet támadni az Orbán kormányt: a Momentum és a DK kapja az új forrásokat. Ide ezentúl ömleni fog a pénz, hiszen ezen pénzek segítségével tudtak hatalmas kampányt megfinanszírozni az EP választások előtt. Aztán itt vannak  a sértett Fideszesek is, az árulók, a kizárólag karriert építeni vágyók, akik képesek a pénz érdekében elveiket 180 fokban megfordítani egy csapásra. A legújabb formáció tagjairól néhány kép: Beer Miklós, aki még a balliberális Hír Tv-ben rendszeresen a balliberálisok fenekét nyalta, és migránssimogató kijelentéseket tett. Beer Miklós egy igazi áruló!

Beer Miklós

 

Jeszenszky Géza is itt van az új brancsban. Már vigyorog, biztos megjött neki is az utalás a megfelelő NGO-tól. És ott van egy kakukktojás, egy igazi liberális gondolkodó, egy bizonyos Vajda Mihály, aki hivatalosan is egy magyargyűlölő.

Jeszenszky Géza (bal oldalon), az Antall-kormány külügyminisztere, középen Gyurgyák János figyel az előadáson

Pálinkás, a sértődött volt Fideszes. Ilyenkor egyes sértődöttek rögtön árulóvá, sőt hazaárulóvá válnak. Szégyen.

Dr. Király Miklós beszél, mellette Pálinkás József

(Képek: index.hu)

Hol ide, hol oda vándorolnak a pénzek. Aztán befuccsolnak, a pénz pedig újabb árulókat keres, hátha valamelyik sikeres lesz, és rést üt az Orbán-kormányon. Semmi más cél nincs, csak az Orbán kormány leváltása, mert nem támogatja a migrációt, ezért a nagy pénzurak szerint le kell őket váltani, mert nagy terveik vannak Európával, aminek mi útjában állunk.

 

V4

Ficót már leváltották, ott lassan bekövetkezett a váltás. A lengyeleket nem sikerült még elintézni, bár Soros már egy lengyel rádiót felvásárolt,  most a cseh Babis ellen tüntetgetnek hamis vádak alapján, amit az EU persze jól megtámogat. A cél, hogy szétverjék a V4-eket. Lassan, de haladnak. Eddig nem sikerült szétverni. A magyarokat pedig az OLAF és Tiborcz, meg Elios témával próbálták lejáratni, de ez sem sikerült a 2018-as választások előtt.

 

Románia

Románia az NGO-knak könnyű terep. Csak bizonyos ügyek mentén kell felhergelni a román csürhét, máris áll a bál, a cél, hogy jól össszeugrasszák a magyarokat a románokkal. Az Úz-völgyi temető ügyében egyelőre jól haladnak. Ne dőljünk be a ki tudja milyen NGO-k és titkosszolgálatok által szervezett akcióknak!

 

Összegzés

Sokaknak kell a Kárpát-medence. A nyugat, ha teheti, újabb Trianont erőszakolna ránk, de mi még kitartunk. Ki tudja meddig. Ha sikerül a magyar közvélemény agyát még jobban kimosni, akkor elveszünk, mindegyszálig.

 

mindenszo.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

Vajda Mihály liberális gondolkodó beszólt az Orbán kormánynak és a magyaroknak

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szégyen! Egyetlen ellenzéki párt sem szólalt meg az Úz-völgyi erőszak kapcsán

Nem stadion – Vasúton kötné össze a Keletit Kőbánya-Kispesttel a MÁV