in , , , , ,

A Hálózat célja a nemzetállamok megbuktatása – Macedóniától, Ukrajnán át Olaszországig

Érdekes események zajlanak

Mondják: ez összeesküvés elmélet. Nem, ez összeesküvés gyakorlat.

 

Foglaljuk össze a közelmúlt eseményeit: 

  • George Soros nem véletlenül járt idén és tavaly is többször Brüsszelben. Annak ellenére, hogy nem politikus, mégis a legfelsőbb vezető brüsszeli bürokratákkal tárgyal. Na vajon miről?
  • Azt mondják nincs Soros-Terv, de gyakorlatilag napokkal ezelőtt maga George Soros vázolta fel a HVG-ben a  kis 30 milliárd dolláros (vagy EURO-s, mindegy) bizniszét.
  • A nemzetállamok emiatt a biznisz miatt Sorosnak útjában állnak, ezért különböző eszközökkel akarja ezeket a kormányokat (köztük Magyarországot) is megbuktatni
  • Macedóniában is Soros módszerekkel buktattak kormányt. Egy éve nem működik már ott az államigazgatás
  • Szlovákiában is Soros háttérszervezetei buktatták meg Ficót
  • Soros és Hálózata több más Európa országban is átvette részben az bíróságok felett az irányítást, ha már politikailag nem tudta (pl. Magyarországon is erősen próbálkoznak). Figyeljük csak meg az ítéleteket.
  • Olaszországban Sorosék embere megpuccsolta az olasz migránsellenes kormány létrejöttét. Szabályos puccs történt
  • Ha nem sikerül egy országban átvenni a Hálózat által üzemeltetett pártoknak (nálunk a teljes ellenzék pl.) a kormányzást törvényes választásokon, akkor zavargásokat, ellenzéki mozgalmakat, puccsokat (lásd Olaszország), forradalmakat (lásd Ukrajna) robbantanak ki, magyarul: ha nem megy demokratikusan, majd megy máshogy. Ahol pedig nem sikerül politikai hatalmat szerezni, ott szépen beszivárognak (lásd Európai Parlament: 226 megvásárolt EP képviselő) egyénileg megvásárolt politikusok által a parlamentekbe (pl. Karácsony Gergely helyett egy Soros-csicska került be „véletlenül” a magyar Parlamentbe), a bíróságokba (lásd érzékenyítő tréningek) és a jogi mozgalmaikkal (TASZ, Amnesty International, Migration Aid, MIGSZOL, stb…stb.) gyengítik (pereskedés, nemzetközi jogi fórumokhoz fordulás, stb.) meg a kormányt. És a média befolyásukról még nem is volt szó…

 

Ezek mennek Európa szerte. Össze kellene már fogni a Hálózat ellen, egységesen, minden nemzeti politikai erőnek, minden európai nemzetállamnak!

ÉBRESZTŐ!

 

mindenszo.hu

 

 

HOPPÁ! – A Real Madrid labdarúgói a Szűzanyának ajánlották fel a BL-trófeát

Jobbikos aktivisták még Orbán Viktor születésnapjával kapcsolatban is képesek gyalázkodni…