in ,

A haladók legközelebb mit magyaráznak el nekünk? Hogy jó dolog az 50%-os gázáremelés?

Képesek rá

Amikor a józan ész már nem számít. Amikor az agymosodák képesek nekünk elmagyarázni, hogy ami az embereknek jó, az valójában rossz. 

Az árSTOP, a lakossági kamatSTOP, a benzinárSTOP kapcsán a 444, a baloldali pártok, önjelölt, és komplett idióta miniszterelnök-jelöltek, az RTL Klub, a libernyák közgazdászok mindenre képesek: még azt is, hogy elmagyarázzák, miért rossz nekünk, ha valami olcsóbb. A rezsicsökkentésről is ugyanígy vélekednek: rossz, ez nem piaci magatartás, kommunista, stb. Eközben Svédországban egy 100 nm-es lakásban, vagy házban az áramért már EZER EURÓT kell fizetni! ÉRTIK? Ezer Eurót, havonta! Itt tart a bezzegSvédország. Hogy mi az oka ennek a mesterségesen generált energiaválságnak, erről itt írtunk:

 

 

Az energiaválság mesterséges – A Hálózat műve, ki másé?

 

És jönnek a csicskák, a Hálózat hazai csicskái, elmagyarázzák nekünk, hogy „mindennek ára van”, a „klímavédelemnek is ára van”, meg „nem lehet beleavatkozni a piaci folyamatokba”, stb. Jönnek és magyarázzák, hogy miért szemét a Zorbán, miért gonosz és csúnya.

 

Mi csak egyet tudunk tanácsolni: ne hallgassanak a szirénhangokra, bízzanak a kormányfőben, tudja mit csinál ő, és a csapata.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Németh Balázs: akkor sorolom, mi a baj az élelmiszerárSTOP-pal! Figyelem, ez nem egy kitalált lista, az összes „érvet” haladó/hergelő portálokon olvastam.

Az emberek Budapesten is utálják Maki Zajt: szó szerint elküldték a k….. anyjába! Videó