in ,

A Google kinyírta a mindenszo.hu -t – Lehet végleg bezárunk

Ennyi volt

Ma, 2018.09.19-én a gmail fiókunkba várt egy üzenet, mi szerint a mindenszo.hu közel egy éves működése után minden Google hirdetésünket leállította a Google. Nem titok, hogy azt a kevés pénzt is, amiből megéltünk, a hirdetésekből kanalaztuk össze. Mi nem fogunk kunyizni Konok Péter módjára, hanem egyszerűen közöljük a tényeket: A Google kinyírt minket.

Mindenféle ócska ürügyekre hivatkoznak Gugliék, de teljesen lényegtelen, hiszen a Facebook fiókjainkat is törölték már januártól, méghozzá a választásokig szám szerint 11-et. Most is csak egy kölcsön fiókkal tudtuk a Facebook oldalainkat működtetni, de legalább az működik.
Most új módszert kerestek arra, hogy kinyírjanak minket. Gratulálunk! Sikerült!

Természetesen a fellebbezést megtettük, de az is legalább egy hétig tart, nem sok reményt fűzünk az eredményhez, hiszen automata válasz levelében maga a Google megírta:

” Felhívjuk figyelmét, hogy bár megjegyzéseit a webhely kiértékelése során figyelembe vesszük, nem tudjuk garantálni, hogy újból engedélyezni fogjuk a hirdetésmegjelenítést. Köszönjük a türelmét és megértését. Üdvözlettel: A Google Csapat”

 

Mi is pénzből éltünk, ez van, így jártunk. Kinyírt minket a Google. Gratulálunk Facebooknak, és a Googlenak is, a toleráns, sajtószabadságra annyira érzékeny liberális sajtónak, akiknek a kollegái folyamatosan Fake Newsoztak minket cikkekben (pedig mti híreket vettünk át, és a konzervatív sajtó többi híreit+saját tartalom), a libsi oldal hívei is annyira gerincesek voltak, hogy a sok jelentgetésnek hála 11 Facebook privát fiókunkat töröltették, amire persze a Facebook csapata le tudott csapni.

A választási kampányban olyan honlap látogatási forgalmat sikerült elérnünk, amiért egy libsi oldal is megnyalta volna a tíz ujját. Maga az index hozta le elemzésében, hogy az Origo.hu elé kerültünk a kampányidőszakban. 2 hét alatt 2.5 millió emberhez értünk el 10x. Erre büszkék vagyunk. Nem számít. Akit a nemzeti oldalon ki lehet csinálni, azt kicsinálják. Vagy szó szoros értelemben eltávolítják az élők sorából, vagy anyagilag ellehetetlenítik.
Ez ám a nagy diktatúra, mi, libsik?

Jó volt veletek, kedves Olvasóink, a fellebbezés ugyan még tart, de nem sok reményt fűzünk hozzá a “múltunkat” és az eddigi folyamatos támadásokat tekintve. Mi ehhez értettünk, ezt tudtuk szívvel, lélekkel csinálni, ez nem is munka volt, szenvedély, hivatás, hobbi. Úgy néz ki eddig tartott.

Üdvözlettel,

Főszerkesztő
mindenszo.hu

 

Cseh lap: az EU liberális demokráciája pont olyan, mint a szovjet népi demokrácia volt

Bulgária is kiáll Magyarország mellett