in ,

A gazember az gazember: a kerületieknek szánt vakcinát visszaküldte, magának azonban beadatta az oltóanyagot a pengeszájú DK-s polgármester

Szaniszló Sándor, Pestszentlőrinc Gyurcsány-párti kerületvezetője korábban azzal haknizta körbe a médiát, hogy a felhasználatlan vakcinaadagok elszállításával dicsekedett

Szaniszló Sándor, Pestszentlőrinc Gyurcsány-párti kerületvezetője korábban azzal haknizta körbe a médiát, hogy a felhasználatlan vakcinaadagok elszállításával dicsekedett, azonban tegnap már arról írt közösségi oldalán, hogy beoltatta magát.

Szaniszló Sándor a Zsebők Zoltán Szakrendelőben kapta meg a koronavírus elleni védőoltást. Pár hete országos botrány lett abból, hogy a DK-s kerületvezető elszállíttatta a náluk lévő fel nem használt Sinopharm-oltásokat. Akkor a politikus büszkén hirdette, hogy mivel szerinte sokan nem vették fel a kínai vakcinát, ezért elszállíttatta a megmaradt dózisokat. A bejelentés hírére valóságos tömegfelháborodás alakult ki: több százan jelezték, hogy ha módjukban állt volna, akkor minden további nélkül elfogadták volna a keleti oltóanyagot.

 

 

AZ ÖNKORMÁNYZAT NEM ÉRTESÍTETTE AZ EMBEREKET A FELHASZNÁLATLAN OLTÁSOKRÓL

Szaniszló pártja volt az, aki korábban pártjával együtt aláírásokat gyűjtött a Sinopharm-vakcina ellen. Szaniszló posztja az Origo szerint rávilágít arra, hogy miközben a baloldali politikusok minden erejükkel megpróbálják lebeszélni az embereket az oltásról, addig magukat, mint például László Imre, soron kívül beoltatják. Az ellenzéki politikusok közül Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke Sinopharmmal oltatta be magát, miközben ő is aláírta azt a határozati javaslatot, amely a kínai és az orosz oltóanyag ellen és a Sinopharm hazai alkalmazásának megakadályozására irányult. Tordai Bence párbeszédes képviselő is, miután hónapokon keresztül támadta az orosz vakcinát, mégis azzal oltatta be magát.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Nacsa Lőrinc most elmondja miért jó a Fudan egyetem – Videó

Pilhál a büdösszájúról: a jelentéktelen pártoknak izgága képviselőkre van szükségük.