in ,

A Fidelitas durván beégette a diplomájáról hazudó Momentumos Hajnal Miklóst – „Cserébe, csak annyit kértünk, hogy ne nézze le azokat akiknek nincs diplomája és szokjon le a füllentésről” – Videó

A Fidelitas egy diplomával ajándékozta meg a momentumos Hajnal Miklóst

Amint arról korábban beszámoltunk, közgazdásznak adta ki magát eddig, de az előválasztási önéletrajzából kiderül, csak egy nemzetközi érettségivel rendelkezik Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja. „Diplomaosztót rendeztünk Hajnal Miklósnak, mert füllentett. Közgazdásznak adta ki magát, mert lenézi azt akinek nincs diplomája” – olvasható a Hegyvidéki Fidelitas közösségi oldalán.

 

ÍME A VIDEÓ:

 

🧑‍🎓Diplomaosztót🎓 rendeztünk Hajnal Miklósnak,🧑‍🎓 mert füllentett.🤥 Közgazdásznak adta ki magát, mert lenézi azt akinek nincs diplomája.

Szerintünk nem az a baj, hogy nem végzett egyetemet, sok rendes ember van ezzel így, hanem az a ciki, hogy lenézi azt aki nem diplomás, és nyilvánosan füllentette🤥 többször, hogy van végzettsége, pedig nincs.

Reméljük a frissen átadott diplomától jobban érzi magát,🧑‍🎓 cserébe, csak annyit kértünk, hogy ne nézze le azokat akiknek nincs diplomája és szokjon le a füllentésről.🤥

Közzétette: Hegyvidéki Fidelitas – 2021. szeptember 26., vasárnap

A szervezet szerint nem az a baj, hogy Hajnal nem végzett egyetemet, hiszen sok rendes ember van ezzel így, hanem „az a ciki”, hogy lenézi azt, aki nem diplomás, és nyilvánosan füllentette többször, hogy van végzettsége, pedig nincs.

Reméljük a frissen átadott diplomától jobban érzi magát,

cserébe, csak annyit kértünk, hogy ne nézze le azokat akiknek nincs diplomája és szokjon le a füllentésről” – zárták bejegyzésüket a fiatalok.

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Nézegessen erőszakos ellenzéki politikusokat! Szörnyű, hogy ezek akarnak hatalomra kerülni

Nézegessen gusztustalan Ferinét – Már menekül a gyáva milliárdos: Dobrev Klára (Feriné) is menekül a kérdések elől – Videó