in ,

A Fidelitas aktivistái újra feldíszítették a lebetonozott virágágyást a Clark Ádám téren – Videó

Vannak még, akik komolyan veszik a zöldpolitikát.

 

Vannak még, akik komolyan veszik a zöldpolitikát. A Fidelitas aktivistái, ha csak szimbolikusan is, de visszaállították a Clark Ádám téri virágágyást, amit Karácsony és a baloldal elvett a fővárosiaktól.
A Clark Ádám téri zöld ágyás és körforgalom túlélte az 1956-os forradalom eseményeit, a szovjet elnyomás évtizedeit és a rendszerváltást is, de Karácsony Gergelyt már nem. Úgy döntöttünk, hogy ha csak szimbolikusan is, de visszaállítjuk az egyik legszebb virágágyást, amit Karácsony és a baloldal elvett a fővárosiaktól

– írták a Fidelitas közösségi oldalán az ifjúsági csoport akcióját követően, amelynek keretében virágokkal díszítették fel a főpolgármester által lebetonozott teret.

 

Íme a videó:

🛑 A Clark Ádám téri zöld ágyás és körforgalom túlélte az 1956-os forradalom eseményeit, a szovjet elnyomás évtizedeit és…

Közzétette: Fidelitas – 2021. július 3., szombat

 

 

 

 

 

Itt vagyunk a Lánchíd melletti parkolóban, nem véletlenül. A Clark Ádám téri zöld ágyás és körforgalom túlélte az 1956-os forradalom eseményeit, a szovjet elnyomás évtizedeit és a rendszerváltást is, de Karácsony Gergelyt már nem. Budapest egyik legmeghatározóbb látképe volt, ami most már egy sivár és aszfaltos terület. Gyurcsány haverjaként korábban még a zöldfelületek védelmét és növelését ígérte, ehelyett hatalmas zöldterületek állnak gondozatlanul, nyakig érő gazt méhlegelőnek csúfolnak, a Clark Ádám téri virágos körforgalmat pedig letarolták. Semmit nem csináltak meg abból, amit ígértek. A budapestiek kétharmada pedig nem ért egyet azzal, amit Karácsony az autósokkal kapcsolatban mondott: “szálljon ki a kocsiból és menjen gyalog”

– mondta a videóban Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője. Az aktivisták bejegyzésükben arra kértek mindenkit, vigyenek növényeket és virágokat, hogy ismét zölddé tegyük a Clark Ádám téri körforgalmat!

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Civil kör: a ketrecben tartott állatok többet érnek az EU-nak, mint a nemzeti kisebbségek – Videó

Jakab sofőrje: „No speak English”, Bohár: Ismerjük magát! – Videó