in ,

A fél internet ezen röhög! Fidelitas-alelnök Jakabéknak: sose nyomjá’ full kretént! – Videó

A Jobbik annyira bal… oldali, hogy még Demeter Mártánál is tudnak nagyobb lyukra futni – fogalmazott Baczkó Norbert.

„Sose nyomjá’ full kretént… A Jobbik annyira bal… oldali, hogy még Demeter Mártánál is tudnak nagyobb lyukra futni” – írta Baczkó Norbert, a Fidelitas alelnöke a Facebookon annak kapcsán, hogy kiderült, „lyukra futott” Stummer János a Jobbik alelnöke, amikor kiderült, hogy „Orbán Viktor titkos alagútja” nem más, mint egy 50 méteres VIP kijárat a Puskás Aréna kilátójáról. Az építkezés érthető okokból titkos körülmények között folyik, hisz nemzetközi terrorvédelmi előírásoknak kell megfelelnie. 

ÍME A ZSENIÁLIS VIDEÓ:

 

 

Sose nyomjá’ full kretént… A Jobbik annyira bal… oldali, hogy még Demeter Mártánál is tudnak nagyobb lyukra futni.🤣🤣🤣

Közzétette: Baczkó Norbert – 2021. február 24., szerda

 

„Mai kacsa: titkos alagút épül a Puskásban” címmel tett közzé bejegyzést a Puskás Aréna hivatalos közösségi oldala. Mint írják, a Puskás Arénának félév után felül kell vizsgálni, jól működő közlekedési megoldás-e, hogy a hazai és külföldi védett személyeket a rendes közönség forgalmának időnkénti akadályoztatásával, várakoztatásával szállítják az Arénába.

Köztudott, hogy Demeter Márta korábban szocialista, majd LMP-s képviselő 2018 szeptemberben országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást,  majd azokat a közösségi oldalán közzétette azzal a megjegyzéssel, miszerint a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította. Az ügy 2019-ben vádemeléssel zárult, melynek első tárgyalását idén januárban tartották.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – Feriné: soha többé kommunizmust!

Lehet sivalkodni – Novák: nem kell bölcsődei térítési díjat fizetniük a nagycsaládosoknak (videó!)