in ,

A DK Momentum konfliktus egy műbalhé – Egész más dolgok vannak a háttérben – Íme a részletek

A DK Momentum egy műbalhé

Ócska műbalhé. Nem azért nem volt közgyűlés Budapesten mert összevesztek volna. Éppen ellenkezőleg! A DK összefogott a Momentummal, hogy bénítsák a fővárost.

 

Nézzük a hírt magát:

Karácsony Gergely úgy döntött, hogy határozatképtelenség miatt nem tartja meg a mai Fővárosi Közgyűlést. A főpolgármester tájékoztatása szerint azért oszlatta fel a közgyűlést, mert nem jelent meg kellő számú képviselő a teremben.

Ennek az volt az oka, hogy az ellenzéki összefogás két pártja, a Demokratikus Koalíció és a Momentum nem tudott megegyezni az időközi választások jelölti helyeiről. A Momentum szerint a politikai megegyezés hiánya miatt nem tudták biztosítani a Bősz Anett (DK)főpolgármester-helyettessé választását,

így a Momentum nem szavazta volna meg őt, így nem lett volna elég szavazat az érvényes döntéshez.


 

Ezt tényleg beveszi valaki? Tényleg mindenki becuclizza ezt a hülyeséget? Ezért megbénítani a főváros működését?

UGYAN!

 

Tudják mi a valódi ok?

Annyi történt, hogy Feri kiadta a kilövési engedélyt Kamu Gerire, ez a műbalhé meg egy összefogás volt valójában a Momentummal DK részről azért, hogy büntesse Kamu Gerit, és a főváros működését.

Értik? Ez az egész egy üzenet volt Kamu Gerinek, egyfajta fenyegetés. Kamu Geri vette az üzenetet, hogy nincsen mögötte senki, politikailag tényleg hulla.

Mindig azt kell figyelni, hogy egy – egy politikai akció mögött mi lehet a valós érdek, sose a fecsegő felszínt figyeljük.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Egy milliárdos a milliárdosokat védi – A milliárdos bolgár nő sivalkodik a „megszorítások” miatt – A bolgár Dobreva a multik mellett állt ki a magyarokkal szemben

Németh Balázs üzent: bárki dönthet úgy, hogy NEM MUTATJA MEG a kocsi papírjait, és inkább ~ 700 forintot fizet egy literért, nem 480-at