in ,

A Bundestag alelnöke is a Fidesz győzelmét szeretné

Hans-Peter Friedrich videóüzenetében úgy fogalmaz, Bajorországot és Magyarországot nemcsak a Duna és a közös történelem köti össze

Hans-Peter Friedrich videóüzenetében úgy fogalmaz, Bajorországot és Magyarországot nemcsak a Duna és a közös történelem köti össze, hanem az elkötelezettség is, hogy Európában együtt védjék meg a közös kultúrát.

 

Magyarország nagyon fontos választás előtt áll és mi a Ti sikeretekért szorítunk – kezdi a Fidesz alelnökének, Gulyás Gergelynek címzett videólevelet a CSU politikusa. Hans-Peter Friedrich úgy fogalmaz, Európa nagyon nehéz helyzetben van, a britek el akarják hagyni az uniót, Spanyolország és Olaszország instabil, ezért nagyon fontos, hogy Magyarország megőrizze stabilitását.

A bajor politikus szerint különösen fontos, hogy sok fiatal politikus kerüljön a parlamentbe, Gulyás Gergely pedig szerinte egy fiatal, de ennek ellenére komoly parlamenti tapasztalattal rendelkező politikus, akinek ráadásul rengeteg barátja van Németországban és párthatárokon átívelő, nemzetközi elismertségnek örvendhet – fogalmazott a videóban, amelyet gulyás Gergely tett közzé Facebook-oldalán.

Hans-Peter Friedrich végezetül minden jót és sok sikert kíván a Fidesznek a vasárnapi választásra – írja a hirado.hu.

 

(forrás:magyaridok.hu)

Gaudi: Aki a Jobbikra szavaz, az a globalista erőket, a bevándoroltatást, a magyarság rabszolgává tételét segíti (PS-videó!)

Sztárok, ismert emberek, olimpiai bajnokok is a Fideszt támogatják