in , ,

A Barátok közt egykori sztárja keményen nekiment Perintfalvinak: idefigyeljen Rinyácska!

Perintfalvi Ritácska!

Idefigyeljen Rinyácska – Perintfalvi Ritácska!

Azt írja a Mandineren szemlézett vádbeszédében az idei év Pankotai Lili-díj várományosa, hogy Magyarország köztársasági elnökének, Novák Katalinnak pofája van.

 

Nem tudom eldönteni, hogy a te-o-LÓ-gus hölgy látott-e már lovat életében, nos hát annak az állatnak történetesen tényleg van olyanja. Perintfalvi egy ilyen jobb sorsra érdemes lovon ül fordítva, amióta megnyilatkozásaival bünteti a magyar nyilvánosság közegét és azt hiszi, hogy előre megy vele a paripa, miközben persze mindentől távolodik, ha a jelzett pozitúra okán egyáltalán érti a vizuális „költői képet.” Mindenesetre, ha máshonnan nem is, de a saját kézitükréből esetleg ismerős lehet neki fenti meghatározása, ha már…!

Inkább az uniónak az ellen az újabb ,,béketerve” ellen szorgoskodjon és demonstráljon, ami szerint újabb egymillió lőszert /meg a ló[email protected] mama/ akarnak szállítani Ukrajnának. Ugyanis, ha nem lenne egészen világos, de az egymilliós muníciónak csupáncsak a 10%-os ,,hasznosulása” is újabb százezer halottat jelenthet.

Ezt meg Perintfalvi ükunokája fogja szégyellni, ha lesz neki olyan valaha. Az kétségtelenül igaz, hogy Oroszország támadta meg Ukrajnát, de ettől még az is igaz – tisztelet a kivételeknek – hogy nem úri passzióból mennek az oroszok és az ukránok százezrei a csatatérre, hanem azért, mert a hadkötelezettség nem választható és oda rendelik őket. Ebből pedig az is következik, ha Rinyácska nem vesztette még el a fonalat, hogy az újabb százezer orosz és értelemszerűen közel ugyanennyi ukrán vélhető halála az meg az ő és a hozzá hasonló háborúpártiak lelkén fog száradni.

Véleményem szerint egyetlen további lövedék se élhesse meg legyártásának eredendő értelmét, azaz a gyilkolást. Ez a lényeg, nem pedig az álságos forradalmiság magára kent, arctorzító púdere.
Rinyácska, jelezze vissza, ha kapiskálja már, miért is kívánjuk egyre többen, hogy azonnal legyen béke, mir – ahogy tetszik magácskának – de csak akkor, ha netán képes lesz valamikor is megérteni a számok mögött rejtőző rideg valóságot.

Bognár Zsolt  /Parabolha Fb oldal/

 

 

Mindenszo.hu kiegészítés: a vizuális környezetszennyezés megállítása érdekében a hölgy arcát kitakartuk, továbbá a látvány miatt nem szerettünk volna olvasóinknak maradandó lelki sérülést / agykárosodást okozni.

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ezek megvesztek – Fondorlatos háborús, uszítós hangulat lengi be Európát

Végre: Horn Gyula megy a levesbe – Horn Gyulának nincsenek érdemei!