in ,

A Barátok közt egykori sztárja is nekiment Hardy Mihálynak, aki szerint Magyarország államformája „suttyó tahóság”

Hardy Mihály kondenzcsíkja

Hardy Mihály, a balos pozíciókból kiérdemesült, „voltam én már minden, kérem szépen” tipikus kádere odanyilatkozott klubrádiós jegyzetében, hogy „Magyarország államformája a suttyó tahóság”.

Hardy a Kádár-rendszer csecsein szívta magába az akkori „hibátlan demokráciát”, így nem csoda, hogy a rettenetes „orbáni diktatúrában” nem találja a helyét.

Azért ahhoz kell némi pofátlanság, hogy Magyarország jelenlegi államformáját suttyó tahóságnak nevezze, de azt elismerem, hogy egy ilyen minősítésű, de általa is lakott országban valóban rengeteg a suttyó tahó, akik hála Istennek csak velünk élő apró rendszerhibák.

Fájó lehet kondenzcsíkos emberünknek, hogy az 1989-es rendszerváltozás az akkor 32 éves ifjúnak – aki 1975–1980 között moszkvai, újságíró szakos hallgató is volt –, hogy a jobboldali, suttyó, tahó diktatúrák, kivéve a szocialista horngyulai, medgyessypéteri és gyurcsányferenci nagybetűs DEMOKRÁCIÁKAT, nem az ő szájíze szerint működtetik.

Mindenesetre a jelenlegi „orbáni diktatúrában” szabadon suttyózó és tahózó elvtársnak elolvasnám a hajdani, rendszerváltás előtti Népszabadságban megfogalmazott „suttyó tahóság” minősítését a Kádár-rendszerről is. Ja, hogy ilyen nem fellelhető? Az akkori „demokráciában” nem lehetett így beszélni, a mostani „diktatúrában” meg a haja szála sem görbül? Hogy is van ez?

Hardy, a balos holdudvar hozzá hasonlóan levitézlett prominenseivel együtt, most épp az orvosi kamarai tagsággal kapcsolatban érezte szükségét a megszólalásnak, de bármi másban is tehette volna, hiszen a „suttyó tahók” államformájában az eltartott ujjú ellenzéki fanyalgóknak szabad a vásár, azt mondhatnak, amit akarnak és ahogy a csövön kifér.

Hardy jobban tenné, ha repülőteres múltjának nosztalgiájából eredő szennyező kondenzcsíkjaival képletesen nem az égre írogatná lóellenzős, ellenben faragatlan agyszüleményeit, hacsak nem az a titkolt szándéka, hogy Orbán Viktort életének messze a nyugdíjas kort meghaladó időszakában is még Magyarország miniszterelnökeként tisztelhesse.

 

(Bognár Zsolt, magyarnemzet.hu)

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Hoppá! Afrika támogatja Oroszország részvételét az olimpián

Az ellenzék hallgat – Stabilan befektetésre ajánlott kategóriában maradt hazánk