in ,

A baloldalon bezzeg nincs következmény – Kitálalt a baloldal álmentőse: Tudatosan csalt és hazudott téglafejű Korózs Lajos

Megtaláltuk Németh Athinát, a baloldal álmentősét, aki az MSZP nyári kamuvideójában szerepelt.

Megtaláltuk Németh Athinát, a baloldal álmentősét, aki az MSZP nyári kamuvideójában szerepelt. Azt mondja, fogalma sem volt róla, hogy Korózs Lajos tudatosan meghamisítja a vele készült interjút, később pedig hiába tiltakozott és könyörgött, Korózsék elhajtották.

 megtalálta Németh Athinát, aki úgy döntött, nem hallgat tovább. Állítja, hogy Korózs Lajos hazug és csaló módon megváltoztatta a vele készült beszélgetést.

Mint ismeretes, a nővel Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője készített néhány hónapja botrányos álinterjút az ágyfelszabadítások állítólagos áldozatairól. A nőt mentősként próbálták bemutatni, miután a videóban Korózs Lajos az Országos Mentőszolgálat Markó utcai állomása előtt kezdett beszélni róla.

Másnap azonban az OMSZ közölte, hogy a mentősként bemutatott nő soha nem szerepelt sem a szervezet, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában.

 

 

 

A nőt becsapták, szavait meghamisították

A magát becsapott áldozatnak tartó Németh Athina úgy döntött, nem hallgat tovább. Egyértelműen azt állítja, hogy az MSZP politikusa szándékosan csalt és hazudott vele kapcsolatban. Őt csak felhasználták Korózsék, tudatosan meghamisították a szavait, hiszen soha nem állította, hogy mentős lenne az Országos Mentőszolgálatnál. Fogalma sem volt róla, hogy az Országos Mentőszolgálat bekerül majd a videóba.

Vele Korózs kávéházi környezetben vett fel egy interjút, amit később a tudta nélkül meghamisítottak. A nő csak a felvétel internetre kerülése után értesült arról, hogy a videóban Korózs úgy beszél róla, mintha ő főállású mentőtiszt lenne és odaáll az Országos Mentőszolgálat épülete elé.

 

 

 

Korózs tudatosan le akarta lejáratni a mentősöket

„Amikor először láttam a videót és benne az Országos Mentőszolgálatot, azonnal tiltakoztam. Közöltem, hogy ez nem lesz jó, ez így hazugság, de erre az volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, és már feltette az internetre. Nálam akkor elszakadt a cérna.

Korózs pontosan tudta, hogy sosem dolgoztam a mentősöknél, tehát tudatosan hazudott. Én az Országos Mentőszolgálatot az interjúban ki sem ejtettem a számon. De Korózs erőltette, az volt a válasza, hogy „hát csak nem harckocsi vitte haza a kórházból a betegeket”.

Amikor tiltakoztam Korózs bunkó módon elhajtott, hogy aztán én vigyem el a balhét – mondja a nő.

 

 

 

 

 

Aztán még indulatosabban fogalmaz…

„Szóval kimondom nyíltan, szerintem Korózs egy böszme hazudozó. Mondjam magyarul? Tapló” – teszi hozzá. „Én a bábja voltam. Szerintem engem csak fel akart használni a nagy hazudozáshoz. Nemcsak az OMSZ-t akarta buktatni, de még Káslert is. Ezért hamisította meg az interjúmat. Szánalmas, hogy aztán velem akarja elvitetni a balhét. Azóta nem beszéltem vele, nem is kerestük egymást, valószínűleg nem is fogjuk.”

 

(ripost.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bohár Dani: elindult a vadászat – Szájer kilőve

Fidesz: Kárpátalján polgárháborús helyzet alakult ki