in ,

A baloldali maffia megtámadta Bayer Zsoltot és Füssy Angélát

Ki kell mondani, hogy ez történt

Végre ki kell mondani, hogy mi történt.
Czeglédy Csaba könnyen összefüggésbe hozható Ujhelyi Istvánnal.
Ezt azért fontos megemlíteni, mert a Bayer Zsolt és Füssy Angéla ellen történt támadások összefüggésbe hozhatók említett emberekkel, és ügyeikkel.

1. Ujhelyi István házait a Szeviép volt vezérigazgatója szerint a Szeviép finanszírozta, potom 38 millió Forintért. Ujhelyi válaszul vagdalkozni, majd magyarázkodni kezdett, majd szépen előkerültek a felújítást bizonyító dokumentumok. Ujhelyi még tagad, de különös módon, mintha összefüggésben lenne az ügy Bayer Zsolttal, a 24.hu nevű álhírportál nekiesett Bayer Zsoltnak, ráadásul szintén ingatlan témában. A különbség csak annyi, hogy míg Bayer Zsolt semmilyen törvénysértést nem követett el, Ujhelyinél ez már nem olyan biztos. Mindenesetre felmerül bennünk a gyanú, hogy ezek  a támadások Bayer Zsolt ellen, politikai megrendelésre történtek.

2. Füssy Angélát aljas, nemtelen támadások érték. Ráadásul úgy, hogy ezt megelőzte Czeglédy Csaba számos kijelentése, melyek közül az egyik arról szólt, hogy a HVG majd egy hét múlva írni fog Füssy Angéláról. És lám, meg is történt. Majd érkeztek a baloldali aktivisták fenyegetései, és Füssy Angéla pár hónapos gyermekét (!) fenyegették meg megerőszakolással! A MUOSZ persze hallgat, és nem áll ki Füssy Angéla mellett. Mindenesetre itt is úgy tűnik, hogy a Czeglédy féle hálózat, és baloldali maffia megrendelése lehet a háttérben,  a támadások mögött.

A baloldali maffia, tehát az ellenzéki médiával szépen összefonódva megkezdte az EP választási kampányát: a valaha egyik legaljasabbat.

 

Mi viszont most a teljes szerkesztőség nevében kiállunk Bayer Zsolt és Füssy Angéla mellett!

 

mindenszo.hu szerkesztő Csapata!

 

Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Most kaptuk – Gyerekeket löknek a sínekre az “agysebészek” Görögországban

      Pilhál György keményen nekiment a rongáló Momentumosoknak