in , ,

A balliberális gyűlölködők elűzték Tiborcz Istvánt és Orbán Ráhelt Magyarországról – Spanyolországba költöznek

A Blikk információi szerint Orbán Viktor legidősebb lánya és veje a spanyolországi Marbellába költözik. A bulvárlap Orbán Ráhel Instagram-posztja alapján írt erről.

 

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát

– írta a Blikk információi szerint Instagram-posztjában Orbán Ráhel.

A lap értesülései szerint a költözés egyik oka lehet, hogy a miniszterelnök veje, Tiborcz István nemrég szállt be egy spanyol beruházásba.


 

Ennyi a hír röviden.

Gratulálunk a balliberális médiának! Gratulálunk a primitív választóinak! Gratulálunk a libernyák politikusoknak, Tordaitól Szabó Tímeáig! És még utánuk kiabálnak, hogy akár onnan is haza lesznek rángatva, ha a Moslék hatalomra kerül, és börtönbe vetik őket!

Hát meddig még, elvtársak? Meddig ez a gyűlölet? Meddig ez a gusztustalan, hányinger bolsevik mentalitás? Nincsenek határok? Nincsen megállás?

 

Aljas gazemberek. A k*rva anyátokat!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

NOCSAK! Gázáremelés Romániában – Az egyik legnagyobb román lap Orbán Viktor rezsicsökkentését dicséri

Hoppá! Magyar többségi tulajdonba kerülhet hazánkban az Auchan