in

A 2Rule a köz számára fog értéket teremteni

Nemrég mutatták be a 2Rule elnevezésű magyar sportruházati márkát, de már több NB1-es futballcsapat is leszerződött a gyártóval

Nemrég mutatták be a 2Rule elnevezésű magyar sportruházati márkát, de már több NB1-es futballcsapat is leszerződött a gyártóval. Azonban továbbra is kérdés, hogy nemzetközi piacon lehet-e sportszergyártó multit csinálni Kelet-Európában. Perlaky-Papp József, a Budapesti Metropolitan Egyetem docense az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta: a sikernek egy feltétele van, hogy próbálkozni kell.
Perlaky-Papp József kifejtette, hogy aki itthon Góliát, az a nemzetközi piacon Dávidnak néz ki. Ott kell majd bizonyítani, hogy valóban képes-e azt az innovációt és specialitást hozni, amire igény van a piacon.
Én azt gondolom, hogy ha az országon belül a klubokat el tudják látni, az már annyi megrendelést adhat, hogy egyfajta inkubátor hatásként megerősödhet egy ilyen koncepció

– fogalmazott.

Hozzátette: megnézte a mezeket, amik nagyon szépek, ötletesek, van tehetség a tervezésben és speciális szimbolikánkat és stílusunkat is meg tudjuk mutatni.

Ez a feltétele annak, hogy egy picit a magyar zsenialitást meg tudjuk mutatni, ha hiszünk benne.

Tóth Kriszta azon felvetésére, hogy a kritikusok szerint politikai háttér nélkül a 2Rule nem érhetett volna el ilyen rövid idő alatt ilyen nagy sikereket elmondta: örül annak, hogy valaki eljut idáig. Kiemelte, hogy az Adidassal és a Nikeval kell versenyezni, amit nagyon nehéz lenne politikai háttér nélkül.

Számomra örömteli, ha magyar üzletemberek vagy politikusok úgy gondolják, hogy ez számukra fontos. Ez a köz számára fog értéket teremteni. Mi magunkat, mint magyarokat tudjuk megmutatni. Úgy gondolom ez egy pozitív példa.

A teljes beszélgetés:

(forrás:www.echotv.hu)

AGYHALÁL – Alig várja a svéd nagykövet, hogy elítéljék Magyarországot

Soros nagyon kedveli az Orbánt lejáratni akaró svéd képviselőt