in ,

7 millió Forintot tapsolt el Gyurcsányné – Az emberek helyett hirdetésre költ milliókat a bolgár nő

Adófizetők pénzéből dőzsöl

Naponta gyűlölködik a Facebookon Szemkilövetőné. Visszataszító, és gyűlöködő videóit immáron hivatalosan az Európai Unió is támogatja. Milliókkal. Tehát az EU-ból érkező pénzekre hivatkozva, és az azzal kampányoló bolgár nő, az EU-ból kapott milliókat nem az emberekre, hanem hirdetésre költi. 

 


Az Origo számolt be róla, hogy a DK európai pártcsaládja, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D) több millió forinttal támogatta meg Dobrev Klára Magyarországra irányuló kampányát. Mint kiderült, nemcsak a pártelnök felesége kap a brüsszeli pénzből, hanem a baloldali párt uniós képviselői, így Rónai Sándor és Molnár Csaba is.

A hangsúly egyértelműen Gyurcsány Ferenc feleségén van: a felvételek nagy részében ő a főszereplő, és a legnagyobb pénzeket az ő közösségi oldala kapja. A brüsszeli támogatásból megfogalmazott üzenetei rendre azt sugallják: az Európai Unióban minden csodálatos, Magyarországon minden borzasztó.

A Facebook becsült számításai szerint az európai szocialisták a kampány első hetében Gyurcsánynéra közel hárommillió forintot, egész pontosan 2 860 559 forintot költöttek- Az Origo azonban összesítette az adatokat, így kiderült, hogy a valós összeg a Facebook által megjelölthöz képest jóval nagyobb volt, az közelített a 3,5 millió forinthoz.

A közösségi oldal átláthatósági részén nemcsak az elmúlt heti hirdetési költéseket lehet megnézni, hanem a hosszabb távú kiadásokat is. A Facebook becslése alapján az S&D 2019 márciusa óta 8,5 millió forinttal finanszírozta videós kampányát, ráadásul az elmúlt másfél hét alatt az európai pártcsalád kis híján megduplázta a tavaly március óta érkező támogatást: a tíz nappal ezelőtti 8,5 millió forint helyett már 15 680 285 millió forint szerepel a Facebook összesítésénél.

Mindez azt jelenti, hogy alig néhány nap alatt több mint hétmillió forint érkezett Brüsszelből Gyurcsányné személyes kampányára.

A kampány kezdete, november 20-a óta tehát Dobrev Klára közel tízmillió forintot kapott, hogy Brüsszelt éltesse a magyar kormánnyal szemben.

 

(magyarhirlap.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! A moslék helyett baloldali alternatívát mutató Szanyi pártja már 2%-on áll!

Vajon kivel Taxizik Gyurcsány? Kinek a lábai azok? Vadai? Dobrev? Vagy valaki más?