in , ,

698 napja nem tudjuk mi van a DK által ígért Európai Nyugdíjakkal

Megy az álmodozás és az agymosás….

Kb. annyi értelme van pofázni az Európai Egyesült Államokról, mint a globalista Szuperligáról, ami 3 nap alatt elbukott a fenébe.

Azért bukott el, mert ez egy ugyanolyan globális törekvés volt, mint az Európai Egyesült Államok. Ezt az eleve halott gondolatot dédelgeti Feriné, egy gyilkos kommunista leszármazottja, a magyarok tízezreit kisemmiző privatizátor maffiózó klán egyik feje, aki egy zsidóktól elrabolt villában lakik, vagy éppen Brüsszelben járatja le Magyarországot, és árulja el hazánkat naponta.

Ennek a bolgár nőnek volt egy fantasztikus ígérete, úgy egészen pontosan 698 napja, hogy lesz Európai Nyugdíj. Nos, azóta is várják a DK fanatikusok az ígéretet.

 

 

És lassan eltelik a 700-ik nap is. Aztán a 800-ik, és nemsokára az ezredik! LASSAN EZER NAPJA HÜLYÍTI SAJÁT SZAVAZÓIT A DK, HOGY ITT MAJD EURÓPAI NYUGDÍJAK LESZNEK, MEG EURÓPAI MINIMÁLBÉR! Hazugság volt az egész 698 napja, és hazugság ma is.

 

Szeretnénk felhívni Dobrev figyelmét az Európai Unió alapítójának gondolatára:

Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.

 

 

A bolgár Feriné ehhez tartsa magát. Amit ő képvisel az Európai Egyesült Államok hagymázas eszméjével, az a halál, és a pusztulás kultúrája.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hivatalos: elégedettek a magyarok az oltakozás gyorsaságával és szervezettségével

Bayer Zsolt a halálozási adatokról: de kit érdekelnek a tények, amikor Gyurcsány elemez….