in ,

Wintermantel Index ügyben az asztalra csapott: csúcsra járatják a balliberálisok a kettős mércét

Helyes az, ha egy közösség kiáll az elvei mellett

Helyes az, ha egy közösség kiáll az elvei mellett – írta szombati Facebook-bejegyzésében Wintermantel Zsolt az Index munkatársainak kollektív felmondása ügyében, Újpest volt kormánypárti polgármestere szerint azonban a kettős mérce csúcsra járatása az, hogy azok, akik most a távozó újságírókat ünneplik, azok kórusban fideszbérencezték, patkányozták azokat, akik a szivárványkoalíció őszi érkezésekor alkalmazottanként távoztak a kerületi Városházáról.

Wintermantel felhívta a figyelmet, hogy a kerület egykori alkalmazottai ugyancsak meggyőződésükből álltak fel, mert nem akartak a hazugsággal, rágalommal, lejáratással hatalomba kerülőkkel, a magyarokat megtagadókkal, az Újpestet lejáratókkal, az eredményeiket eltagadókkal, hazug emberekkel együtt dolgozni.

 

Nézem, olvasom a ballib oldalon, ahogyan az Index-ből távozó munkatársakat hősként ünneplik. Ünneplik őket, akik a liberális, szabad piacgazdaságot megtagadva, nem fogadják el egy tulajdonos saját döntését. Ilyet egyébként meg lehet tenni, mindenki ott dolgozik, ahol akar. Ünneplik őket, akik a saját meggyőződésük és elveik miatt távoznak. Helyes. Ki kell állni az elveinkért. De akkor hogy van az, hogy ugyanezek az ünneplők az Újpesti Városházáról, saját meggyőződésükért és elveikért való kiállásból októberben kilépőket árulónak, mindenféle Fidesz bérencnek és patkánynak nevezték? Mégis hogy? Azokat, akik hittek Újpestben! 5, 10, vagy több, mint 30 éve szolgálták a Várost és az újpestieket és egy tevékeny, alkotó csapat tagjai voltak! De nem hittek abban, hogy a hazugsággal, rágalommal, lejáratással hatalomba kerülők megbecsülnék a munkájukat. Akik nem akartak a Magyarokat megtagadókkal, az Újpestet lejáratókkal, az eredményeiket eltagadókkal, egyszerűen hazug emberekkel együtt dolgozni. Hogy veszik a bátorságot emberek elvei, hite és kiállása között különbséget tenni? Mégis hogy néznek a tükörbe az aljas kettős mércéjükkel? Hajrá Újpest, hajrá Barátaim!

– írta szombati Facebook-bejegyzésében Wintermantel Zsolt.

 

(Csibra Tibor, pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Minden hazáját szerető fiatalnak (szellemi) háborút kell indítania a Momentum ellen!

Ez durva! Íme Joe Biden nagyon ijesztő pillanatai! Videó