in ,

Üzenet a Jobbikos Bíró Icának: E.S.Z.K.Ö.Z.K.E.Z.E.L.Ő.

Nem kéne politikát csinálni abból, ami nem az

Kedves Bíró Ica!

Tudjuk, hogy Ön Jobbikos. Ez nem baj. Gusztus kérdése, hogy ki kire szavaz. Azonban az nagyon nem tetszik, ha Ön politikát csinál abból, hogy a Gyurcsányék idejében aláírt valami olyasmit, amit nagyon nem kellett volna, és most 6 éve nem teljesíti havi kötelezettségeit (nem fizeti a törlesztőt), majd miután az Ön aláírásának megfelelően ezért most 6 év után végrehajtás indul Ön ellen, Ön most elkezd csodálkozni, és Orbán Viktorra mutogatni, meg lázítani az embereket????

Van egy javaslatunk: Forduljon (eddig nem tudjuk miért nem tette!!) az Orbán kormány által létrehozott ESZKÖZEZELŐHÖZ! Tudja, ez az az eszközkezelő, aminek segítségével elkerülhető, hogy pl. Önt kilakoltassák. Megállapodik az Eszközkezelővel, és szépen visszabérli a lakását, és törleszt! Miért nem fordult eddig az Eszközkezelőhöz? Hm? Több ezer családon segítettek már!

Nagyon kérjük Önt, ne ott keresse a felelősöket, ahol nincsenek! A felelősöket a devizahitelezési káoszért keresse a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányoknál.

Üdvözlettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Magas GDP-növekedés, és néhány éven belül nulla százalékos hiány jöhet

Élet a pöcegödör mélyén: Tordai Bence egy álhír miatt követelte Pócs János lemondását