in ,

Troll: A balliberális sajtó szerint olyan választást veszített el a Fidesz, amelyen nem is indult

Két éves lett a Troll!

Két éves lett a Troll! Az ünnepi adás témái: Választást vesztett a Fidesz Püspökladányban – szaladt végig a hír a haladó sajtóban. A gond ezzel csak az, hogy nem indult fideszes jelölt. Az 1%-os Párbeszéd szóvivője szerint nem a párt nagysága, hanem annak gondolatisága fontos. Náluk erre kiváló példa Tordai Bence, akinek politikai tevékenységét senkinek nem kell bemutatni. Kálmán Olga újra munkába állt, Dobrev Klára pedig „Bangónésodik”. Az ECHO TV Troll című műsorának vendégei: Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

“Választást vesztett a Fidesz Püspökladányban” – söpört végig a hír a haladó sajtón. A gond ezzel csak az, hogy nem indult fideszes jelölt.

  • HVG: Két jobbikos győzelmével a Fidesz elvesztette a többségét Püspökladányban
  • Index: A Fidesz elvesztette a többségét Püspökladányban
  • 444: A Jobbik jelöltjei nyertek a püspökladányi időközin

A Minden Szó összegezte ezeket a megjelent híreket, majd a valasztas.hu segítségével tisztáztak, hogy egyébként az összes induló független volt.

Pindroch Tamás elmondta, a választás nyertesét jobbikosnak állította be a Jobbik és ugyanígy tett minden balliberális sajtótermék is. A győztes azonban közösségi oldalán kérte ki magának, hogy ő függetlenként indult és nyert.

 

Szarvas Szilveszter szerint ez lesz a mantra a jövőben, hogy megpróbálják függetlenként eladni a jelölteket. Ebben bíznak, hogy így  majd győzhetnek.
A teljes adás:

(forrás:www.echotv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Fidesz 31. születésnapját ünnepelték – fotók

Nem stadion – Átadták a 3-as metró megújult északi szakaszát