in , ,

Teljes brit káosz – Birminghamben elszabadult a pokol az utcai migránsháború miatt – videó

Álprobléma, igaz?

Brutális felvételeket tett közzé a birminghami rendőrség egy belvárosi, migránsok közötti bandaháborúról. A városi kamerarendszerben rögzített fotók és videók egy horrorisztikus utcai háború képeit tárják elénk, sokkot kapott brit vásárlók és boltosok rémült arcát láthatjuk.

 

Ahogy az Origo szerdán megírta, London lett Európa egyik legveszélyesebb városa, az állandó bandaháborúk súlyos terhet és gondot jelentenek mind a civileknek, mind a rendőrségnek.

Most Birminghamben zajlott egy polgárháborús állapotokra emlékeztető migránsok közötti bandaháború – írja a The Sun.

Miután a tömegverekedésben egy 18 és egy 19 éves férfit karon, illetve lábon, egy 17 éves fiút mellbe szúrtak, a mentők is a helyszínre siettek. A kaotikus események alig egy mérföldre történetek a Theresa May-féle Konzervatív Párt konferenciájától.A West Midlands-i rendőrség 22 migráns hátterű fiatal fényképét tette közzé, mint a zavargásokhoz kapcsolódó keresett személyeket.

 

 

Greg Evans nyomozó azt mondta,teljes mértékben elfogadhatatlan, ami történt, hogy fényes nappal több mint 20, késekkel, övekkel, vasrudakkal felfegyverzett fiatal csapott össze.Evans azt üzeni a tetteseknek, hogy előbb-utóbb úgyis elkapják őket, ezért jobb, ha önként jelentkeznek a hatóságoknál.

A rendőrség köszönetet mondott a helyszínen lévő járókelőknek, akik fotókat készítettek a randalírozó migránsokról, mert ezek segítségével könnyebb őket elfogni.

Egy 25 éves szemtanú látta az egyik áldozatot, amint mozdulatlanul, holtan fekszik, miután késsel támadtak rá. Elmondta a BirminghamLive nevű helyi adónak, hogy a támadó, migráns hátterű fiatalok 16 év körüliek lehettek, szerinte közel 30-an voltak, és a High Street környékén gyülekeztek.Követték a kiszemelt áldozatot, majd nekiestek, tucatnyian folyamatosan a fejét, és a lábait kezdték ütni.

 

 

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Itt az első baloldali hazaáruló, aki az ukránok mellé állt a magyarokkal szemben

A Népszava azt hazudta, hogy Orbán Viktor behívatta magához Káslert az elhunyt szívbeteg miatt