in , ,

Stabil agyhalál – 11, azaz tizenegy ember tüntetett Párizsban az Orbán kormány ellen – A kormány bizonyára retteg

A be nem jelentett tüntetést feloszlatták a francia rendőrök

Tizenegyen akartak tüntetni Párizsban a magyar kormány ellen – a be nem jelentett tüntetést feloszlatták a francia rendőrök

 

 

Az ellenzéki politikusok felelőtlen bohóckodása és az elsöprőnek kikiáltott tüntetések nem képezik le a magyar társadalom alapvető gondolkodását; a tüntetéseken nincsenek túl sokan, de legalább rendkívül erőszakosak.

Emellett több közvélemény-kutatásból tudjuk, hogy az emberek mintegy 80 százaléka elítéli az erőszakos tüntetéseket, valamint nevetségesnek tartja az ellenzéki politikusok színészi teljesítményét, akik az MTVA székházában fetrengtek és megrendezett jelenetekben próbálták elhitetni a közvéleménnyel, hogy kegyetlenül bántják őket. Ahogy az Index és a többi elnyomott balliberális orgánum már írta, ezek a tüntetések már a Nyugat-Európában élő magyarokat is tettre buzdítják az itthoni fasizmus ellen.

 

A hihetetlen felháborodási hullám elérte tehát Párizst is, ahol most nem a sárgamellényeseken volt a világ szeme, hanem a hazájukból elüldözött magyar tömegeken, akik immár Franciaországért dolgoznak, mert a fasiszta sötétség légkörében nem volt maradásuk Magyarországon.

Ezek az emberek – felbuzdulva a budapesti eseményeken – maguk is tüntetést szerveztek, főtt is a feje a francia főváros rendőrségének és vezetésének, hiszen a fél várost megbéníthatják az elégedetlen magyarok. Az előrejelzés be is jött, hiszen a magyar nagykövetség elé megérkezett egész pontosan tizenegy (!) tüntető, akik hihetetlen bátorsággal indultak meg az elnyomó magyar kormány párizsi meghosszabbított karja felé.

Ahogy a képen is látható, az elégedetlen tömegek szinte el sem fértek, azonban volt még egy másik apró gond is. A tüntetést ugyanis nem jelentették be, ezért a francia rendőrség elzavarta a hazafiakat. Míg a demokráciát sárba tipró magyar rendőrség nem oszlatta fel az erőszakosan fellépő tüntetőket és anarchistákat Budapesten, felvilágosult francia kollégáik egyből szétzavarták ezt a tizenegy büszke demonstrálót. Ebből is látszik, hogy van még mit tanulni a nyugati demokráciáktól, addig meg megmarad nekünk ez a kegyetlen diktatúra.

 

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Tökéletes összeállítás az ellenzéki csicskagyászról – videó

Íme a magyar Benny Hill show! – így égette magát szénné az ellenzék – Ezen röhög már minden magyar – Videó