in

Sok a baj az USA-ban! Ismét gyorsan terjed a vírus az Amerikai Egyesült Államokban – Videó

Újra nőhet az áldozatok száma a koronavírus-járvány erősödése miatt az Egyesült Államokban

Újra nőhet az áldozatok száma a koronavírus-járvány erősödése miatt az Egyesült Államokban – mondta az amerikai emberi erőforrások minisztériumának államtitkár-helyettese. Az ország déli tagállamaiban az elmúlt napokban ismét rekordot döntött az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma. Eddig csaknem 140 ezren vesztették életüket és 3 és fél millióan betegedtek meg az országban.

Hermetikusan záródó mobilkabinokban ápolják a koronavírusos betegeket a kaliforniai kórház intenzív osztályán.  A járványtól való félelmükben ráadásul sokan messziről elkerülik a kórházakat, elhanyagolva a rutinszűréseket, így az Egyesült Államokban egy újabb egészségügyi vészhelyzet van kibontakozóban.

A vírusteszteléseket is irányító államtitkár-helyettes Brett Giroir szerint a koronavírus-járvány erősödése miatt a halálesetek száma újból radikálisan emelkedhet.

Az Egyesült Államok déli tagállamaiban az elmúlt napokban ismét rekordot dönt az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma. Csaknem 140 ezren vesztették életüket, és már 3 és fél millió megbetegedést regisztráltak az országban.

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Fidesz egy remek közleménnyel kapta szét a téglafejű Korózs elvtársat!

Nem stadion! Különleges külsejű központ épül Zala népszerű fürdővárosában