in ,

Schmuck Andor elegánsan beintett Kálmán Olgáéknak

Mégsem kér a fővárosi előválasztási színjátékból

A Tisztelet Társaságának elnöke, Schmuck Andor hétfői sajtótájékoztatóján beintett a teljes fővárosi ellenzéki színjátéknak.

Kálmán Olgát Zrínyi Ilonának, Karácsony Gergelyt pedig Deák Ferencnek titulálta, de a Momentumnak sem „kegyelmezett”.

Mostantól az előválasztás arról szól, hogy egy Deák Ferencet vagy egy Zrínyi Ilonát fogunk választani. (…) A Momentum Mozgalom olyan fiatal, hogy nem is értik, miről van szó, (…) majd megtanulják, hogy fontos az időseknek az utazás és az utazási kedvezmény.

Schmuck korábban azt mondta: szívesen megméretteti magát az előválasztáson, azonban „ellenfelei” is kiálltak a szépkorúak budapesti utazási kedvezménye mellett, így érdektelenné vált indulása az előválasztáson.

Később közölte: elindul az októberi helyhatósági választáson a főváros V. kerületének polgármesteri székéért. Programját ismertetve azt mondta, megválasztása esetén az önkormányzat minden „teraszengedélyből”, ingatlanhasznosításból, bérbeadásból és parkolásból származó bevételének felét „visszaosztja” a társasházaknak.

Schmuck a „rajongóinak” pedig azt üzente: köszöni, hogy több mint kétezren támogatták abban, hogy elinduljon az ellenzéki előválasztáson, ezért a következő napokban apró figyelmességgel köszöni meg a támogatóknak a biztatást, szeptember végén pedig egy „elegáns, szép, igazi nagy bulival” mond majd köszönetet.

(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Jobbiknak ezennel végleg befellegzett – Jakab Péter lett a Jobbik frakcióvezetője

Kocsis Máté jó rendesen becsicskította Kálmán Olgát