in ,

Puzsér: Dobrev Klára nem pusztán egy női jelölt, ő Gyurcsány felesége: Gyurcsány mellekkel

Puzsér: Gyurcsányék mindent összedékáznak

— Dobrev Klára nem pusztán egy női jelölt, ő Gyurcsány felesége: Gyurcsány mellekkel — jelentette ki Puzsér Róbert. Az ellenzéki „főpolgármester-jelölt-jelölő” előválasztásból kiszálló megmondóember szerint a Momentumot marketingesek vezetik, így a pártról annyit lehet tudni, mint egy üveg szénsavas üdítőitalról, a legfájdalmasabb árulást pedig a Párbeszéd követte el valamennyi SZDSZ-generáció közül.

A szokásosnál is keményebb hangon bírálta a balliberális ellenzéket Puzsér Róbert, miután álláspontja szerint azért kellett visszalépnie az ellenzéki „főpolgármester-jelölt-jelölő” előválasztástól, mert nem teljesítették a feltételeit, főként az online szavazással összefüggő kikötéseit. A megmondóember a 444.hu-nak adott interjújában úgy értékelt: az előválasztás mindvégig trükk volt, ami valójában „az új összefogás”, az ötlet pedig Gyurcsány Ferenctől és az MSZP-től származik. –

Ezt az összefogást ők találták ki arra, hogy ledarálják és maguk alá gyűrjék az ellenzéket. A velük való összefogás halálos ölelés, aki eddig belement, így vagy úgy politikai hullaként végezte. Aki velük összefog, őket segíti hatalomra. Sokszor megtörtént már, és most újra azt akarják, hogy megtörténjen – jelentette ki Puzsér, hangsúlyozva, hogy „egy olyan előválasztás […], amit egy Gyurcsány vezette ellenzék szervez, az Gyurcsány előválasztása”.

Szerinte hiába próbál az ellenzékben bárki bármilyen alternatívát képezni a Fidesszel szemben, „Gyurcsány odamegy, és összegyurcsányozza. A DK odamegy, és összedékázza. Azért, mert mindenkit ledarálnak. Azért, mert nem takarodnak el.”

A publicista kitért az immár hivatásos politikusnak állt Gyurcsánynéra is mondván, „szeretném jelezni, hogy Dobrev Klára nem pusztán egy női jelölt, ő Gyurcsány felesége: Gyurcsány mellekkel”.

A Momentum Puzsér szerint „Magyarországon ők nagyjából Macron helyiértékén állnak. Nem nagyon gondolnak a világról semmit. Nagyjából a Wall Streetet és a piac láthatatlan kezét gondolják, hogy az majd szabályoz mindent. Ezentúl marketingesek és politikai vajákosok tanácsait követik, és ebben merül ki náluk a politizálás. Az identitásuk helyén egy életérzés áll, ennek megfelelően nem is lehet róluk sokkal többet tudni, mint egy üveg szénsavas üdítőitalról”.

Szerinte bár köztudott, hogy „Gyurcsány ilyen Fekete-Győröket reggelizik”, a Momentum mégis akadálytalanul adja meg magát ennek a nyomulásának. – A baloldali és liberális média a tenyerén hordozza őket, ezért óriási megfelelési kényszer dolgozik bennük. Eljött az a nemzedék, amelyik már nem a szülei bűneit akarja jóvátenni, hanem kifejezetten a szülei bűneit akarja megismételni, ezúttal még gyorsabban és kabátgombokért – tette hozzá.

Karácsonyékról úgy fogalmazott, hogy az SZDSZ valamennyi generáció­jának valamennyi árulása közül a Párbeszédé a legfájdalmasabb. – Mert ők az én nemzedékem árulói. Fájdalmas azt látni, hogy az identitásod hordozói a szemed láttára adják el a halhatatlan lelküket, és mindenféle ideológiákat gyártanak ehhez – mondta Puzsér Róbert.

(Bákonyi Ádám, magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Karácsony Gergely csak egy egyszerű „káoszkapitány”

Hoppá! – Szintet lépett a magyar 2Rule sportruházati márka