in ,

Pozsonyi Ádám szenzációs írásban védte meg Müller Cecíliát!

Szóval akkor a hét mérlege

Cecília keresztje

 

 

Szóval akkor a hét mérlege: egy muszlim lefejezett egy vallásokon gúnyolódó, feltehetően ateista tanárt. Aztán egy másik muszlim keresztény hívőket gyilkolt a templomban. Egy nőt lefejeztek – értik, addig vágták a nyakát az embernek késsel, amíg elvált a törzsétől -, egy másiknak elvágták a torkát, egy harmadikat, egy nőt, meg a templom előtt késeltek halálra.

Három ember volt abban a templomban, mindhármat lemészárolták. Ha van még egypár, gyerek, felnőtt, tolószékes, vagy apáca, annak is elvágták volna a torkát, vagy kibelezték volna.

Meg ötven idióta beontott egy bécsi templomba és tört zúzott. Muszlim, hát persze, hogy az. Valaki esetleg arra tippelt, hogy mormon, unitárius, vagy anabaptista? (Biztos nem olvasták, hogy a haladók szerint a legélhetőbb város Bécs, de bezzeg Budapest.)

Rálőttek egy ortodox papra a közép-franciaországi Lyonban egy görög templom közelében, a támadó elmenekült – közölte a helyi rendőrség szombat délután.
A görög állampolgárságú pap éppen a templomot zárta be, amikor egy puskával kétszer rálőttek. (Nem háromszor, tehát nem volt az illető szélsőséges, felesleges hőbörögni meg a migráció veszélyeiről papolni és gyűlölködni.)
A papot súlyos állapotban kórházba szállították, a mentősöknek azt mondta, hogy nem ismeri a támadóját. Életében nem látta. Tehát kizárt a személyes motiváció, a muszlim csak arra ment és rálőtt, mert a pap nem muszlim.

A játszótérről rabolt el egy kislányt egy Musztafa nevű migráns – vajon muszlim lehet, vagy református? – Svédországban, majd berángatta egy WC-be, letépte a ruháit és megerőszakolta. A férfi mindezért 150 óra kötelező közmunkát kapott büntetésképp, se a börtön, se a kitoloncolás lehetősége nem jött szóba. Az eset még februárban történt, de jogerős bírósági ítélet csak a napokban született meg.

Most jelenleg ez a mérleg, pontosabban én ezekről az esetekről tudok, de lehet, hogy mire ez a cikk megjelenik, még előkerül pár áldozat.

A kultúrák – ahogy az emberek is –nem egyformák, és nem egyenlők.
Nálunk a militáns ateista és a vakbuzgó hívó egymással legfeljebb szópárbajt vív, de mi már egy ideje nem esünk neki egymás torkának, mármint szó szerint nem. A „harc„ fórumokra, előadásokra, cikkekre, legfeljebb parlamenti vitákra korlátozódik.
A muszlim ellenben nem finomkodik. Ha nem ért veled egyet, akkor megöl a saját házadban.
Nem illetlen, nagyképű turistákat nyírnak ki a saját földjükön – nem mintha ezt lehetne, nálunk ez is elképzelhetetlen -, hanem ott gyilkolnak, ahol ők csak vendégek.

Az „egymás nyakának esnek” a mi kultúránkban annyi, hogy a vitázó felek a gép előtt ülve ingerültebben csapkodják a klaviatúrát, vagy a Jakab bebüdösködik a parlamentbe egy zsák krumplival. Mondjuk ő nem a mi kultúránk része, úgyhogy még az sem áll.
De ezeknél az „egymás nyakának esnek” szó szerint értendő.
Főleg, hogy a mi nyakunknak.

Tényleg nem látják a libernyákok, hogy a muszlimok ezerszer nagyobb veszélyt jelentenek rájuk? A keresztények legfeljebb. a parlamentben próbálnak úgy törvényt módosítani, ahogy az nekik tetszik, hogy az iskolában a hittan, meg mittudomén a főtéren legyen betlehemi jászol, meg Kapisztrán utca.

És ezeknél mi a fő gond?
Hogy Müller Cecília nyakában hordja a keresztet. Ők ezt tartják vallási szélsőségnek. Ez szerintük a terror. A Müller Cecília nyakában a kereszt.

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenesetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írja közösségi oldalán Szegő Péter újságíró. ( Ez a Szegő valami Népszavás ökör mellesleg.)
Sőt, a fickó felesége szerint az ország ezeréves szokásait követők horogkeresztények.

Müller Cecília nyakában a kereszt! Ez ellen tiltakoznak. Az ötven tombolóról, meg a levágott fejekről ellenben kuss van.

 

(Pozsonyi Ádám, 888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az ellenzék nyivákol, a kormány dolgozik – Novák: Maximálják az ingatlan vásárlása esetén fizetendő közjegyzői díjakat

Ez sem stadion! Újabb 20 százalékkal emelkedik a mai naptól az egészségügyi szakdolgozók bére