in ,

Pilhál nekiment a börtönbizniszen nyerészkedő Magyar Györgynek!

Alinsky visszanyal

Nem úgy néz ki, hogy lankadna a Niedermüller-botrány. Ellenkezőleg! Újabb írások, elemzések jelennek meg, korábbi videók kerülnek elő a tenyérbe mászó ember jelenéről, múltjáról. Főképp a jövőjéről, hogy hová menjen mielőbb a DK-s polgármester. Mintha most a kormánypárti oldal alkalmazná a legendás liberális ötletgazda, boldogult Saul Alinsky javaslatait: „Tartsd fenn a nyomást! Támadj, támadj, támadj minden irányból! Sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra.”

Érdekes volt, hogy a csütörtöki tüntetés résztvevői Niedermüller mellett főnöke, Gyurcsány Ferenc nevét emlegették a legtöbbször. Majdnem annyiszor, mint az anyaszomorító főhős nevét. Hát persze. Hiszen mindenki tudja, hogy az efféle aljasságok a pártelnök kézjegyét, jóváhagyását bírják. Niedermüller, a Niedermüllerek voltaképpen kesztyűbábok – ezúttal a kellőképpen ellenszenves polgármesterre esett Miferink választása. Most ő mondta ki – vele mondatta ki Gyurcsány – az ATV-stúdióban azt a gyalázatos, rasszista gondolatsort, amely amúgy a Demokratikus Koalíció egyik ars poeticája. Ezt most Niedermüllernek szignálták ki. Értelemszerűen a balhét is neki kell majd elvinnie – ez benne van (vagy lesz) busásan a honoráriumában –, valahogy úgy, ahogyan annak idején Zuschlag is elvitte, majd Császy és Tátrai Miklós, hamarosan meg Czeglédy.
A nagyfőnök? Ő meg eközben hülyítésképpen ír egy lírainak szánt, szívhez szóló Facebook-költeményt, mint tette ezt most is: „Mert olyan világot szeretnénk, ahol akkor is vigyázunk rád, ha nem vagy fehér, keresztény és heteroszexuális. Mert ember vagy.” Szinte hallom Gréczy hárfakíséretét.

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Troll szénné égette Niedermüllert és az őt támogató libsi sajtót – Videó

Na végre! Civilek feljelentették Niedermüllert!