in ,

Pilhál is nagyon kiakadt Gyurcsány pitbullján, Fleck Zoltánon

Levadásznák a fideszeseket – A jogállam fölfüggesztésével fenyegetőzik a Gyurcsány-rajongó jogász

Kibújt a kényszerzubbonyból Gyurcsány Ferenc egyik közismert pitbulljogásza. Fleck Zoltán azt ígéri, kormányváltás esetén fölfüggesztik a jogállamot. Ez aztán lehetőséget teremthetne arra, hogy – miként azt Gyurcsány néhány napja beígérte – Vidnyánszky Attilával és nyilván a többi jobboldali vezetővel is végleg leszámoljanak. Emlékezetes, Budaházy Györgyöt ennél visszafogottabb írásaiért ítélte jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre Gyurcsány hatalmi gépezete „alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületéért”.

„Nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után”

– nyilatkozta a Hírklikknek Fleck Zoltán „jogszociológus”, Gyurcsány Ferenc egyik leglelkesebb tapsonca. Fleck nem mellesleg az ELTE jogi karán oktat(hat), továbbá Soros György magyarországi ügynökszervezeteinek ékkövénél, az Eötvös Károly Intézetnél igazgató.

 

Az üzenet világos. Ha a balliberálisok alakíthatnak kormányt 2022-ben, akkor – legalábbis a „szar-szappan-szalámi” koalíció reménybeli „jogi szakértője” szerint – fölfüggesztik majd a jogállamiságot. Értsd: nem bajlódnak majd a törvények betűivel, feles vagy kétharmados jogszabályokkal. Eltörlik, ami nekik nem tetszik. Ez a csodálatosan demokratikus, európai értékek szerinti rombolás ágyaz majd meg annak, hogy a nekik nem tetsző Vidnyánszky Attilákat, Polt Pétereket, Orbán Viktorokat és társaikat európai értelemben vett módon, a fékek és ellensúlyok balliberális metodikája szerint földönfutóvá tegyék, illetőleg vasra verjék. Persze, az IFA-platóra való föllapátolás sem zárható ki, hiszen bolsevikok hatalomra kerülésekor ez alap.

Gondolom, előzőleg még egy testüregmotozást is megejtenek majd áldozataikon, miként 2002-ben a Millenáris Kht. egykori vezetőjével, egy többgyermekes édesanyával tették…

 

 

A Fleck Zoltán által beígért jogállam-fölfüggesztés egyfelől azért is érdekes és önleleplező, hiszen közvetve beismerése annak, hogy most mégiscsak működik a jogállam. Talán „túl jól” is működik: hiszen a Gyurcsány-korszak számos korrupt, pszichopata politikusbűnözője nem került rács mögé a több tízmilliárdos közpénzlenyúlások nyomán – többnyire a bíróságok hajmeresztő, bűnpártoló ítélkezési gyakorlata miatt. Maga a Böszme is csupán gyanúsítottja (de nem elítéltje) lett a sukorói kaszinómutyinak, amely a magyar államnak több milliárdos kárt okozott.

Ha már kaszinómutyi: Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának 2011-es megvonásakor balliberális tapsoncok egy lelkes csoportja – Fleck Zoltánnal együtt – éppen amiatt írt tiltakozó levelet, hogy szegény Böszmét „koncepciós eljárásban” meghurcolják, és ez az ötvenes éveket idézi. Továbbá ezzel vége a „jogállamnak”.

  • Most meg személyesen Fleck ígéri a jogállam felfüggesztését… És ez a habókos, szélsőséges felforgató jogot taníthat fiatal egyetemistáknak az ELTÉ-n! Mi folyik itt?

 

BUDAHÁZYT ENNÉL KEVESEBBÉRT ELÍTÉLTÉK…

Fleck hajmeresztő uszítása kapcsán különösen érdekes fölidézni, hogy a Gyurcsány-korszakban milyen következményekkel számolhatott az, aki hasonló (vagy enyhébb) stílusban értekezett az alkotmányos rendszer erőszakos megváltoztatásáról, a jog zárójelbe tételéről.

Budaházy György hazafit „alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületével” gyanúsította, majd vádolta meg a Gyurcsány-rezsim hatalmi gépezete, amiért 2006-ban és 2007-ben a kuruc.info-n megjelent tizenhárom írásában a Gyurcsány-kormány elkergetéséről, a parlament feloszlatásáról, alkotmányos nemzetgyűlés összehívásáról, továbbá a társadalmi és tulajdoni viszonyok átalakításáról értekezett.

A vádbeli írásokban az utcai demonstráció konkrét technikáiról, a barikádharcról és Budapest blokádjáról is szót ejtett. Szakrális vezetést szeretett volna az ország élére. Egyebek között azt írta:

„Új rendszerváltásra, új elitre és új játékszabályokra van szükség”, (…) „többet ér egy diktatúra, ha az hazafias, mint egy demokrácia, amely elherdálja a jövőt”, (…) „az embereket nem az emberi jogok, hanem a biztonság, a biztos megélhetés teszi boldoggá”.

Budaházy azt is kifejtette: „tettre kész, elszánt tömeggé kell szervezni az embereket”, a jelenlegi politikai elit tagjai pedig „takarodjanak a hatalomból, ha élve meg akarják úszni”. Kemény szavak, ám nem feltétlenül keményebbek, mint amilyeneket Fleck Zoltán mondott, vagy mint amilyeneket Gyurcsány Ferenc rendszeresen megenged magának, amikor a fideszes vezetők levadászásáról üvöltözik.

A vádirat ismertetésekor maga az ügyész is beismerte, hogy Budaházy erőszakos cselekményeket közvetlenül nem idézett elő, és nem kifejezetten fegyveres akcióra hívott fel. Ennek ellenére a véleménycikkek miatt – a módszerváltás óta példa nélküli módon – felfüggesztett szabadságvesztést kért Budaházy Györgyre! (Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete a törvény szerint öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.) A Fővárosi Bíróság (FB) első fokon fölmentette Budaházyt, ám ezt a döntést a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte. Az új eljárásban az FB már kimondta Budaházy bűnösségét, és egy év – három év próbaidőre – felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, amelyet a tábla másodfokon helybenhagyott és jogerőre emelt. Tehát Budaházyt néhány keményebb publicisztikája miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Végül 2012-ben a Kúria felülvizsgálati eljárásában kimondta: Budaházy György nem követett el bűncselekményt.

Kérdés: a Vidnyánszky Attilát végső leszámolással fenyegető, földönfutóvá tétellel riogató Gyurcsány Ferenc, vagy a jogállamiság felfüggesztésével fenyegetőző Fleck Zoltán ellen indul-e hasonló büntetőeljárás, mint annak idején Budaházy ellen?

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hatalmas lebőgés! Budai után a PestiSrácok.hu ellen is felsült a maffiózó Czeglédy!

Keménymag – Varjú ismét rosszul vette fel a maszkot – Videó