in

Permanens isiász – Juncker Helsinkiben is isiászos volt – Orbán segített az ajtónyitásban (videó!)

 

Az isiászos Jean-Claude Juncker megint hangulatban volt az Európai Néppárt éppen az utódjelöltjéről döntő helsinki kongresszusán, amikor a VIP-társalgóban a tőle megszokott ruganyos léptekkel (nikotinéhségét csillapítandó) nekiindult megkeresni a kijáratot. A PestiSrácok.hu videójának tanúsága szerint végül Orbán Viktor segítségével sikerült kinyitnia az ajtót…

Előzőleg Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese arról tudósított Helsinkiből, hogy már megérkezésekor is nagyon vigyáztak testőrei a furcsán viselkedő Junckerre. Az isiászos, politikusokat végigpofozó, kokizó, papírkötegekkel legyintgető Jean-Claude Juncker testőrei kínosan ügyeltek arra, hogy megóvják szeretett elnöküket az újságírói kérdésektől. Junckert az Echo TV és a PestiSrácok.hu is szerette volna szóra bírni, de bár először igent mondott, végül nem válaszolt Bohár Dániel kérdésére, majd egyetlen más felvetésre sem, miközben a testőrei határozottan odébbtessékelték az Echo TV stábját. Az elnöki gorillák azt sem nézték jó szemmel, hogy a PestiSrácok.hu fotókat készít a politikusról. Juncker mindössze egy gyors kézfogást ejtett meg lehetséges utódjával, a bajor Manfred Weberrel, majd eltűnt az újságírók szemei elől. Már tegnap azt írtuk: “rossz nyelvek szerint a VIP-kantin felé vette az irányt”.

A néppárt kétnapos kongresszusán megválasztják Juncker utódját, aki a néppárt csúcsjelöltje lesz a jövő évi európai parlamenti megmérettetésen. Orbán Viktor a jelöltválasztás előtti helyzetértékelése ITT olvasható. A PestiSrácok.hu tegnap Helsinkiben Manfred Weberrel és Alexander Stubbal is exkulzív interjút készített. 

A bajor Weber portálunknak egyértelműsítette, tárgyalni szeretne Orbánnal, nem kitenni a Néppártból, míg az Orbán-kritikus Stubb azon véleményének adott hangot, hogy ha a kormányfő az illiberalizmusban hisz, akkor nincs miről beszélniük egymással.

Forrás: PestiSrácok.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor kimondta: Európa a nemzetek Európája lesz vagy nem lesz

Ezt is benézték a libsik – Fidesz: az Elios-jelentés nem volt más, mint Brüsszel sikertelen kampánya