in ,

Özönlenek az aláírások! Már 5 ezer aláírás gyűlt össze Niedermüller lemondatására! Itt lehet aláírni

Niedermüller rasszista kijelentést tett

>>> Itt lehet aláírni a petíciót! <<<

Petíció a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd vezetői részére

 

Tisztelt Jakab Péter, Kendernay János, Schmuck Erzsébet, Fekete-Győr András, Tóth Bertalan, Szabó Tímea és Karácsony Gergely!

Pártjaik a DK-val összefogva értek el politikai sikereket a legutóbbi önkormányzati választásokon. A DK alelnöke, Niedermüller Péter múlt csütörtökön vállalhatatlan módon megsértette a keresztényeket az ATV műsorában: „Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak, meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, megbélyegezve őket, és kapcsolatba hozva őket a fehér nacionalistákkal, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku Klux Klan is. A DK alelnökének mondatai, és pártjának mentegetőzése magukért beszélnek, ezért fordulok Önökhöz, a DK-val korábban a választásokon összefogó, és több helyen most is együttműködő pártok vezetőihez.

Arra kérem Önöket, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy egy vallási csoport tagjainak megbélyegzése és megsértése ne maradhasson következmények nélkül ma Magyarországon.

Kérem, szólítsák lemondásra Niedermüller Pétert, ezzel kiállva a nyilvánosan megbélyegzett és megsértett keresztények mellett.

Amennyiben Niedermüller Péter nem mond le, akkor kérem, hogy határolódjanak el a keresztényeket megbélyegző politikustól, és a tettét mentegető DK-tól.

(citizengo.org)

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Varga Judit: Eljött a keresztény-konzervatív zöld politika ideje

Bayer Show: Bayer Zsolt megrázó történeteket tárt fel Gyöngyöspatával kapcsolatban – Videó