in ,

Nem stadion – Mélygarázst és közösségi teret kap Tatabánya központja

A Fő téren megépülő parkoló kerékpártárolásra és elektromos autók töltésére is alkalmas lesz, a szolgáltatóház pedig többek közt étteremmel és kávézóval teszi vonzóbbá a várost

Tatabánya központjában megkezdődött egy 4000 négyzetméteres szolgáltatóház, valamint egy 300 férőhelyes mélygarázs építése a West Hungária Bau Kft. kivitelezésében közel 3 milliárd forintból.

 

A mélygarázs a polgármesteri hivatal és a megyeháza közötti, 125 férőhelyes parkoló területén épül majd meg. A létesítményben kerékpártárolók is helyet kapnak majd, valamint az elektromos autók töltését is biztosítják. A parkolót a Tatabánya-kártyával rendelkezők ingyen használhatják majd.

A többszintes mélygarázs kivitelezésével párhuzamosan megkezdődik a Fő tér vasútállomás felőli oldalán egy szolgáltatóház építése, ahol közműszolgáltatók irodái kapnak helyet, valamint bankfiókot, étteremet és kávézót is kialakítanak benne.

A projekt keretében a megyeháza előtti Fő teret közösségi térré alakítják, ami különféle programok megtartására lesz alkalmas. A teljes beruházás várhatóan jövő nyárra készül el.

(Almási Krisztina, magyarepitok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Nemzetközi sporteseményeket is tarthatnak Zalaegerszeg épülő uszodájában

Nem stadion – Átadta a zalaegerszegi kórház épületét a ZÁÉV