in , ,

Most kaptuk – Hat németországi önkormányzat kapott levélben bombafenyegetést

A Bild információi szerint hat német városban evakuálnak utcákat és épületeket, miután az éjjel bombafenyegetések érkeztek az interneten

A Bild információi szerint hat német városban evakuálnak utcákat és épületeket, miután az éjjel bombafenyegetések érkeztek az interneten.

Augsburg, Kaiserslautern, Chemnitz, Göttingen, Neunkirchen és Rendsburg városának önkormányzata kapott elektronikus úton fenyegetést, amelyet jeleztek a rendőrségnek. A hatóság nagy erőkkel szállt ki mind a hat városban, bombakereső kutyákkal járják az utcákat.

Augsburg vonatkozásában a várost ért erőszakos cselekményről kommunikál a rendőrség, a városházát és környékét is evakuálták, valamint leállították a környék villamosforgalmát is. Az akció jelenleg is folyamatban van – közölte a rendőrség.

Neunkirchenben is több épületet evakuáltak, köztük egy óvodát is, itt is tart még a kutatás az esetleges robbanószerkezet(ek) után.

A göttingeni rendőrség közleménye szerint itt is egy ismeretlen feladótól származó fenyegetés landolt az önkormányzat internetes postafiókjában, amely a városházán lévő robbanószerkezettel riogatott.

Magyar Nemzet

(hirtv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Nem stadion – Éjszakai mentésre is alkalmasak lesznek az új helikopterek

Hivatalos: 50%-on a Fidesz – Az ellenzék a futottak még kategóriában