in , ,

Köhög a bolha – Gyurcsány szerint Orbán együgyű és hazaáruló

Megszólalt a Böszme

Magyarországnak együgyű kormányfője van – ezzel indította Facebook-posztját a DK nevű szekta vezére reagálását Orbán Viktor EP program bejelentésére.

Mint írta: Aki a világ és Európa gondjaiból csak a menekültek jelentette kihívást látja, az elárulja hazáját.
Gyurcsány szerint a magyar emberek és magyar családok szaporodó gondjai, a csapnivaló oktatás, a válságban lévő egészségügy, a drámai elvándorlás gondjai nem oldhatóak meg sem brüsszelezéssel, sem sorosozással, sem a mára nem létező menekültválság rémének felfestésével.

 

A Böszme kretén szerint nincs menekültválság! Érdekes! Biztos a Görögországból induló migránskaraván is kamu. Kamu a 3 év alatt beengedett 2 millió illegális bevándorló. Kamu a 2 héttel ezelőtt bekövetkezett hollandiai késelés. Kamu volt az összes, elmúlt 3 évi terrortámadás. Kamu a Magyarországon elfogott ISIS terrorista. De kamu az olasz partoknál lebzselő migránshajó, kamu volt a migránsok által elfoglalt hajó. Kamu a németországi összeomlás, kamu a svéd migráns bűnözés. Mindez kamu. Majd ez a kretén hivatkozik a hazai problémákra, hogy “oktatásegészségügy”. Nos az oktatásban jövőre már mindenki ingyen kapja a tankönyveket pl. A tanári fizetések meredeken emelkednek, az egészségügyi dolgozók bérei is hol 70%-al emelkednek, hol pedig a kórházakat újítják fel. Pl országszerte az Orbán kormány 80 kórházat újított fel!

A Böszme tehát fogja be a pofáját, és fejezze be a mocskolódást, hazudozást! Örüljön, hogy még szabadlábon lehet ez a gazember szemkilövető. Volt már a történelemben olyan házaspár, akiknek a bajukat kevesebbért is ellátták!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Written by mindenszo

A Troll megsemmisítette a hirklikk.hu nevű ellenzéki roncsportált – videó

Most kaptuk – Gyerekeket löknek a sínekre az “agysebészek” Görögországban