in , , ,

Kezdődik! Jön a nemzetközi vakcinaútlevél! A Nagy Tesó beindult!

Tudtuk, hogy ez lesz

Minket ugyan nem ért váratlanul a történet, de az emberek világszerte még csak nem is sejtik, hogy mi van készülőben.

Természetesen a jobboldali és a baloldal média egyaránt összeesküvés elméletnek nevezik magát a gyakorlatot, a mainstream média nem sokat foglalkozik vele. Ám van pár kivétel: Civil Kör, Sajtóklub, Háttérkép és nagyjából ezzel kifújt. Szerencsére az Alapjogokért Központ több vezető tagja is világosan érti és tudja, hogy nem összeesküvés elmélet van, hanem gyakorlat. Míg más, beépített emberek, az összeesküvés elméleteket direkt járatják le ilyen UFO-s, alufóliasisakos, gyíkemberes marhaságokkal. Pont azért teszik ugyanazok a lejáratást, akik el akarják fedni a valóságot arról, hogy mi zajlik a háttérben.

 

 

És ezzel el is érkeztünk a lényeghez. Így szól a hír:

 

Még októberben kezdett kísérletet az ENSZ egyik szakosított részlege Észtországgal a digitális oltóanyag-igazolásokkal kapcsolatban. Eredetileg a határokon átnyúló adatkövetést vizsgálták, és egy olyan WHO-projektet, amely a szegényebb államok számára próbálta majdan elérhetővé tenni a vakcinát. Az ENSZ azt indítványozta végül, hogy a vírusból felépültek antitestjei nem jogosítják fel őket arra, hogy Covid-útleveleket kapjanak. Ennek eredményeként a WHO már azt javasolta a tagállamoknak, hogy ne állítsanak ki immunitás-útlevelet azoknak, akik felépültek a koronavírusból. Erre tromfolt rá az ENSZ, amely azt állítja: csak védőoltás után engedélyezzék a határátlépést az országok, a tesztelés ehhez nem elég. – írja az index.hu

 

Fordítsuk ezt le magyarra. Ezek még csak feltételezések, de mi mégis teszünk egy kísérletet:

  • Covid útlevél nélkül nem utazhatsz más országba
  • Covid útlevél nélkül nem mehetsz majd be egyes helyekre (éttermek, stb.)
  • Covid útlevél nélkül nem utazhatsz akár helyi járatokon

Magyarországon mindez még nincs így és a kormány nem is fog ilyesmit megengedni, reméljük!

Viszont van már több ország, ahol bizony a fent felsorolt három kritérium életben van! Bizony! Tehát nem kötelező az oltás, de ha nem oltod be magad, lassan majd nem tehetsz semmit.

 

 

Az egyetlen megoldás mégiscsak az oltás

Valamikor mi is be fogjuk magunkat oltatni, de nem a Pfizerrel. Jogunk van úgy dönteni, hogy mi majd mással fogjuk beoltatni magunkat. Mások majd beoltatják magukt a Pfizerrel, míg más csoportok pedig az orosz vakcinával, vagy a kínaival, esetleg a magyar vakcinával, ha elkészül még idén. Tehát a megoldás a vakcina, ki van ez találva, a nagy fejek ott a Nagy Nemzetközi Hálózatban kitalálták már ezt. Az embereket és a nemzetek kormányait belekényszerítik ezekbe a helyzetekbe, mert nem tehetnek mást, mert az oltáson kívül semmi sem fogja eltakarítani ezt a nyomorult vírust. Bár, inkább ki sem kellett volna engedni a laborból, ahol készült.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Téma lezárva – Havasi: Orbán azért nevezte Karikót asszonyságnak, mert uraságnak mégsem nevezheti

A Hírklikknél teljesen meghülyültek: Orbánorbánorbánorbánorbánorbán – Mentőt kéne hívni a szerkesztőségre