in ,

Keményen helyrerakta Dobrev Klárát Gulyás Gergely

Tömör választ adott a PestiSrácok.hu megkeresésére Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Dobrev Klárának

Gulyás Gergely a PS-nek: A DK a régi bolsevik tempó alapján azt hiszi, a jog a politika szolgálólánya

 

Tömör választ adott a PestiSrácok.hu megkeresésére Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Dobrev Klárának, a Gyurcsány-párt EP-listavezetőjének, aki feljelentést tett, amiért a kormány nem alakít ki egyéni nyugdíjszámlákat az egyes adófizetők nevére. 

 

Dobrev Klára nem csupán minden alapot nélkülöző, de nevetséges feljelentése arról tanúskodik, hogy a régi bolsevik tempónak megfelelően a DK úgy gondolja, hogy a jog a politika szolgálólánya. Javaslom, hogy Dobrev Klára a saját családján belül hasonlóan szigorú mércét még véletlenül se érvényesítsen, mert akkor a férjével csak a beszélőn tarthatná a kapcsolatot

írta portálunk megkeresésére Gulyás Gergely.

Előzőleg Dobrev Klára sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) csalás miatt feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, miután Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt héten azt mondta, hogy ebben a kormányzati ciklusban nem lesznek egyéni nyugdíjszámlák. Gyurcsányné szerint a kormányfő 2010-ben még arról beszélt, hogy akik a magánnyugdíjpénztári rendszerből visszalépnek az államiba, azoknak továbbra is lesz olyan egyéni számlájuk, ami lehetővé teszi a befizetések nyomon követését. DK listavezetője azt is kijelentette: A hitegetés és zsarolás hatására több millió ember veszítette el a megtakarításait és mára már biztossá vált, hogy ezek a pénzek eltűntek az állami rendszerben. Emiatt azt követelte, hogy a kabinet kártalanítsa azokat az embereket, akiket “ilyen módon megrövidített”.

A feljelentés hírére a Fidesz is reagált. A kormánypárt sajtóirodája emlékeztetett rá, hogy a Gyurcsány-Bajnai korszak végére már a nyugdíjak kifizetése is veszélybe került és a Gyurcsány-Bajnai kormány volt az, amelyik elvett egy havi nyugdíjat az idősektől, miközben Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon együtt tették tönkre az országot.

Forrás: PestiSrácok.hu, vezető fotó: Horváth Péter Gyula/PS

 

(Huth Gergely, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy csodálatos hír! Megszűnt Bokros Lajos pártja!

Nem stadion – Ezzel az üzemmel duplázza meg a kapacitását a magyar repülőgépgyártó