in ,

Karácsony Gergely csak egy egyszerű „káoszkapitány”

Karácsony Gergely zuglói polgármester csúcsra járatta a közterület-fejlesztési abszurditást a Pillangó park fejlesztésével

Karácsony Gergely zuglói polgármester csúcsra járatta a közterület-fejlesztési abszurditást a Pillangó park fejlesztésével – mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke szombaton Budapesten, aki szerint Karácsony Gergely nem polgármesterként viselkedik, csak egy egyszerű „káoszkapitány”. Hozzátette: Karácsony Gergely alkalmatlan a város üzemeltetésére és a beruházások kézben tartására.

Közlése szerint a Pillangó park a XIV. kerület egyik legnépszerűbb pihenő parkja volt, de a közel egy éve zajló felújítás csak bosszantja az ott élőket.

Hangsúlyozta: több zöldfelületet ígértek, de több tucat fát vágtak ki, felbontották a néhány éve felújított járdákat és rosszabb vonalvezetést alakítottak ki térkőből, az árnyékmentes játszótéri eszközökön „tojást lehet sütni”, a Fogarasi úton található korábbi kutyafuttatót pedig napozórétté nevezték át.

Borbély Ádám arra is felhívta a figyelmet, hogy a beruházás a tervezett háromszorosába kerül, miközben semmibe vették az ott élők kéréseit.

(magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Újra és újra átvernek minket – A Wizzair lebuktatta a vonatmániás momentumos EP-képviselőt, Cseh Katalint

Puzsér: Dobrev Klára nem pusztán egy női jelölt, ő Gyurcsány felesége: Gyurcsány mellekkel