in ,

Íme, őt zaklatja Gréczy Zsolt! – Videó

Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-videó!)

Új oldaláról ismerhetjük meg Gréczy Zsoltot, a Gyurcsány-párt képviselőjét és szóvivőjét, aki hihetetlen önbizalommal zaklatja hetek óta a Mi Hazánk parlamenti munkatársnőjét, a 28 éves Palányi Nórát. “Kukucs, ne rettegj már!”, “Ne szabódj már, kellemes lesz!”, “Errefelé laksz?”, “Nyugi, azért mert én nem vagyok független, azért még beszélhetsz velem!” – ilyen és ehhez hasonló üzenetek tucatjait kapja naponta Nóra annak ellenére, hogy a politikai táborokon átívelő szexuális kalandra semmiféle érdeklődést nem mutat, egyetlen üzenetre, közeledésre nem válaszol. Sőt, Gréczy egy bevásárlóközpontban kétszer is “rajtaütött” Nórán, megérintette, “kakaózásra” akart elcsalni, majd a méhkaptár körül döngicsélő hereként levakarhatatlanul várakozott akörül az országházi páholy körül, ahol a fiatal szakértőnő dolgozik.

Palányi Nóra grafikus, az ELTE természettudományi tanészéknek hallgatója, aki parlamenti titkárként, szakértőként segíti a képviselők munkáját, pillanatnyilag a Mi Hazánk Mozgalomét, de januártól a független szakértőként folytatja karrierjét. A PestiSrácok.hu-val akkor került kapcsolatba, amikor régi barátja, Dezse Balázs meghívására szerepelt a Polbeat múlt heti adásában. Úgy érezte: Gréczy Zsolt egyre kellemetlenebb zaklatásának csak a nyilvánosság erejével tud véget vetni, ezért kereste meg ismét portálunkat.

 

Együtt végigböngésztük a Gyurcsány-párt szóvivőjének üzenetrengetegét, amiből az is kiderül, hogy Gréczy önmagát kiváló szónoknak tartja, ezt számos átküldött parlamenti felszólalásával is igyekezett alátámasztani. Továbbá világossá vált az is, hogy a DK-s politikus tisztában van tette súlyával, hiszen még arról is ír:

A feleségem egy roppant intelligens asszony. Nem sértődött meg és nem is hordta le a fejem. Mindössze annyit mondott, élhetek a lehetőséggel, és keressek csak egy 19 éves ifjú hölgyet. Neki pedig gondja lesz arra, hogy ismét egy kis lakásban, szakadt kanapén, ócska fekete-fehér tévét nézhessek.

Az egy dolog, hogy a “lehetőség” csak Gréczy fejében létezik, ám nagyon valószínű, hogy lánglelkű neobolsevik politikus ma elkezdheti böngészni az ingatlanportálok albérletrovatát.

Mint közismert, nem az első eset, hogy Gréczy Zsolt nem tud uralkodni vágyain. A hónap elején a Bors írta meg, hogy háborgó hangú nyílt levélben ostorozza Gréczy Zsoltot a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Dedy. Állítása szerint a politikus újra és újra bepróbálkozik ifjú párjánál, Zsófinál, akivel évek óta együtt él.

(Huth Gergely, pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Megérkezett a honvédség első két Airbus helikoptere – Videó

Ismerős valahonnan???? Máris tüntetnek Londonban a balliberálisok – Nem fogadják el a választás végeredményét – Videó